Τα δύο πράγματα που ζητά η Rita Wilson από τον Tom Hanks, αν φύγει πρώτη από τη ζωή! (Video)

Μπορεί να ακούγεται κάπως μακάβριο, όμως είναι αληθινό. Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και παραγωγός Rita Wilson, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “The Kelly Clarkson Show” της Kelly Clarkson και μίλησε δημόσια για τις πολύ σοβαρές συζητήσεις που έκανε με τον χολιγουντιανό σταρ και σύζυγό της Tom Hanks, πριν από πέντε χρόνια, όταν εκείνη έδινε μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

“Του είπα, κοίταξε, αν κάτι συμβεί και φύγω πριν από σένα από τη ζωή, τότε θέλω να ξέρεις πώς υπάρχουν μερικά πράγματα που θέλω να γίνουν. Το ένα είναι πως θέλω να είσαι εξαιρετικά θλιμμένος για μεγάλο διάστημα”, είπε με χιούμρο η Rita Wilson και συνέχισε “Το δεύτερο είναι πως ήθελα ένα πάρτι. Ηθελα να γίνει μια γιορτή, με πολύ τραγούδι και χορό και ανθρώπους να λένε τις ιστορίες τους.”

Αυτές οι συζητήσεις του ζευγαριού οδήγησαν στη δημιουργία του κομματιού της Rita Wilson με τίτλο “Throw Me A Party”, το οποίο περιλαμβάνεται στο άλμπουμ της “Halfway to Home” που κυκλοφόρησε το 2019 και στο συγκεκριμένο τραγούδι υπάρχουν οι εξής στίχοι: “Οταν θα έχω φύγει, κάνε μου ένα πάρτι/ Θα πρέπει να χορεύεις σαν να είμαι εκεί.

Η Rita Wilson υποβλήθηκε σε διμερή μαστεκτομή και αναπλαστική χειρουργική ένα μήνα μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο και τον Δεκέμβριο του 2015 ανακοίνωσε πως είναι 100% υγιής.

https://www.youtube.com/watch?v=IqE_EwxEtv8&feature=emb_title