Οι αποκαλύψεις μέσα από τη συζήτηση Λόπεζ – Γουϊδερσπουν στο Ιnstagram

«Φωτιές» ανάβουν οι συζητήσεις δύο σταρ που μιλούν ζωντανά στο Instagram. Η Ρις Γουϊδερσπουν ρώτησε τη Τζένιφερ Λόπεζ πώς περνά την ώρα της στην καραντίνα.

Εκείνη εξήγησε ότι με την οικογένειά της ναι μεν βαριούνται πολύ, περνούν όμως ώρες παίζοντας μπέιζμπολ στον κήπο, παρακολουθώντας ντοκιμαντέρ, αλλά και ταινίες της δεκαετίας του ΄80 και του ΄90.

Μία από τις ταινίες που λάτρεψαν οι κόρες της, όπως είπε η Τζένιφερ Λόπεζ αναφερόμενη στην 11χρονη Εμ και τις κόρες του Άλεξ Ροντρίγκες, ήταν η ταινία της Ρις Γουϊδερσπουν «Η εκδίκηση της ξανθιάς» (Legally Blonde).

Η Ρις Γουίδερσπουν αποκάλυψε μάλιστα ότι υπάρχουν σκέψεις να γίνει και τρίτη ταινία «Η εκδίκηση της ξανθιάς».

Από την πλευρά της η Ρις Γουίδερσπουν είπε ότι λούστηκε μόνο και μόνο για να βγει στο live με τη Τζένιφερ Λόπεζ, ότι έβαλε ακόμα και σκουλαρίκια για να εμφανιστεί, ενώ εξήγησε ότι είναι περίεργο που είναι και τα τρία της παιδιά στο σπίτι τώρα που μένουν όλοι σε καραντίνα.

H Ρις Γουίδερσπουν προτού τελειώσει η συζήτησή τους, είπε στη Τζένιφερ Λόπεζ να μην ξεχάσουν να παρακολουθήσουν οικογενειακώς στο Quibi τη σειρά ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει.

Η σειρά ντοκιμαντέρ ονομάζεται Fierce Queens (Άγριες Βασίλισσες) και είναι αφιερωμένη στις «ισχυρές κυρίες του ζωικού βασιλείου».