Συνελήφθη 20χρονος για διαρρήξεις – Οδηγούσε κλοπιμαίο αυτοκίνητο

Συνελήφθη 20χρονος για διαρρήξεις – Οδηγούσε κλοπιμαίο αυτοκίνητο 

Σύμφωνα με το Αστυνομικό δελτίο, αυτοκίνητο που είχε κλαπεί εντόπισαν μέλη της Αστυνομίας γύρω στις 11.50π.μ., σήμερα, να οδηγείται σε δρόμο στην επαρχία Πάφου, από 20χρονο, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης καταστήματος και κλοπής, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη του.

Η διάρρηξη, η οποία σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, διαπράχθηκε σε κατάστημα στην επαρχία Πάφου, μεταξύ των ημερομηνιών 8 και 9 Αυγούστου, 2018 και καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 9 Αυγούστου. Από το κατάστημα είχε κλαπεί κατά τη διάρρηξη ένα βιβλιάριο επιταγών.

Στις 13 Αυγούστου, 2018, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από ιδιοκτήτη καταστήματος στην επαρχία Πάφου ότι, στις 10 Αυγούστου, δύο αλλοδαποί άντρες πλήρωσαν με μία από τις τραπεζικές επιταγές του βιβλιαρίου που είχε κλαπεί για αγορά κινητού τηλεφώνου από το κατάστημα του και ο ίδιος έδωσε στους δύο υπόπτους το χρηματικό των 400 ευρώ ως ρέστα, αφού η αξία του τηλεφώνου που αγόρασαν ήταν 100 ευρώ.

Την ίδια μέρα, 54χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι, την προηγούμενη μέρα, 12 Αυγούστου, 30χρονος τον πλήρωσε για το ενοίκιο της κατοικίας που ενοικιάζει ο 30χρονος από τον ίδια, εκδίδοντας του μία από τις επιταγές του τραπεζικού βιβλιαρίου που είχε κλαπεί.

Την ίδια μέρα, εξασφαλίστηκαν Δικαστικά εντάλματα σύλληψης εναντίον του 30χρονου, καθώς και του πιο πάνω 20χρονου, στη βάση μαρτυρία που υπήρχε εναντίον τους.

Ο 30χρονος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας στις 13 Αυγούστου, ενώ την επομένη εκδόθηκε εναντίον του Δικαστικό διάταγμα προσωποκράτησης του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, για περίοδο τριών ημερών.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι σχετικές εξετάσεις, ο 30χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για τα υπό εξέταση αδικήματα και αφέθηκε ελεύθερος στις 17 Αυγούστου.

Ο 20χρονος εντοπίστηκε σήμερα από μέλη της ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Πάφου, οι οποίοι ανέκοψαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε για έλεγχο και διαπίστωσαν ότι εναντίον του 20χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης σχετικά με τα πιο πάνω γεγονότα. Τα μέλη της Αστυνομίας διαπίστωσαν επίσης ότι, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος είχε κλαπεί μεταξύ των ημερομηνιών 21 και 22 Αυγούστου, 2018 και η κλοπή του καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 22 Αυγούστου.

Αφού τα μέλη της συνέλαβαν αμέσως τον 20χρονο, προχώρησαν σε έρευνα στο αυτοκίνητο του, εντός του οποίου ανευρέθηκε αριθμός γυναικείων πορτοφολιών, αριθμός διαβατηρίων, ένα ηλεκτρικό εργαλεία και διάφορα κλειδιά.

Ο 20χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή των αντικειμένων αυτών, τα οποία παραλήφθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας για να διερευνηθεί κατά πόσον αποτελούν προϊόν κλοπής.

Ο 20χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Check Also

Κατάσταση στο οδικό δίκτυο -Κλειστοί ή ολισθηροί δρόμοι λόγω παγετού

Κατάσταση στο οδικό δίκτυο -Κλειστοί ή ολισθηροί δρόμοι λόγω παγετού Κλειστοί για όλα τα οχήματα …

Κορωνοϊός: Εντοπίστηκαν 2,536 νέα κρούσματα – Ποσοστό θετικότητας 2,37%

Κορωνοϊός: Εντοπίστηκαν 2,536 νέα κρούσματα – Ποσοστό θετικότητας 2,37% Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, …