Συνεδριάζει αύριο η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Τη στάση του ΠΑΣΟΚ, μετά τις συνεχιζόμενες αρνήσεις της ΔΗΜΑΡ να υιοθετήσει τα μέτρα για τα εργασιακά, πρόκειται να καθορίσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος ζήτησε την συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, αύριο στις 11μμ.

Ένα από τα ζητήματα που θα συζητηθούν είναι η αντιπαράθεση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα μετά την πρωτοβουλία του δεύτερου, να καλέσει στο γραφείο του τους βουλευτές του ΚΤΕ Οικονομικών του Κινήματος, οι οποίοι ζητούν να έχει η Βουλή τον τελευταίο λόγο για τις αποκρατικοποιήσεις. Για το θέμα αυτό, είχε εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Στουρνάρας είχε τηλεφωνικές επαφές με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ του ΚΤΕ Οικονομικών, τους οποίους καλούσε στο γραφείο του σε σύσκεψη.

Η κίνηση του υπουργού  προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κινήματος το οποίο αναφέρει ότι τα ΚΤΕ του Κόμματος τα συγκαλούν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο γραμματέας της ΚΟ και ο αρμόδιος εισηγητής, εν προκειμένω ο Φίλιππος Σαχινίδης. Οποιαδήποτε άλλη πρωτοβουλία ή κίνηση αποτελεί παρέμβαση στα εσωτερικά του κινήματος δηλώνει η Ιπποκράτους.

Μεταξύ αυτών που επικοινώνησαν με τον κ. Στουρνάρα ήταν και ο γραμματέας της ΚΟ Γιάννης Μανιάτης.

Check Also

Υπογραφή μνημονίου για κατασκευή 98 οικιστικών μονάδων στο Μάτι

Υπογραφή μνημονίου για κατασκευή 98 οικιστικών μονάδων στο Μάτι Μνημόνιο Συνεργασίας για την υλοποίηση έργων …

Ελλάδα – Κορωνοϊός: 3.739 νέα κρούσματα, 356 διασωληνωμένοι

Ελλάδα – Κορωνοϊός: 3.739 νέα κρούσματα, 356 διασωληνωμένοι Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου …