Στο Βερολίνο αύριο ο Σαμαράς

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αναχωρεί, αύριο Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, για το Βερολίνο για να συμμετάσχει στο συνέδριο του Εκδοτικού Οργανισμού “Die Welt”, ως κεντρικός ομιλητής στο δείπνο της Δευτέρας, μαζί με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι.
Στο συνέδριο, την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, θα μιλήσουν η Καγκελάριος της Γερμανίας Dr. Angela Merkel, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ολι Ρεν, ο Υποψήφιος Καγκελάριος και Πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) Πέερ Στέινμπτουκ, ο Πρόεδρος της Bundesbank, ο Υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Τζόρτζ οσμπορν, ο Υπουργός Οικονομικών και Ανταγωνιστικότητας της Ισπανίας Λούις Ντε Γκουίντο και οι Υπουργοί της Γερμανικής Κυβέρνησης Οικονομικών και Τεχνολογίας Φιλιπ Ρέσλερ, Οικονομικών Β. Σόιμπλε και Εξωτερικών Γκουίντο Βεστερβέλερ.

Ο πρωθυπουργός το πρωί της Τρίτης 8 Ιανουαρίου θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον π. υπουργό Εξωτερικών και Αντικαγκελάριο της Γερμανίας Χανς Ντίτριχ Γκέσνερ, ενώ το μεσημέρι θα συναντηθεί με την Καγκελάριο της Γερμανίας Αγκελα Μέρκελ. Το απόγευμα της Τρίτης, ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς επιστρέφει στην Αθήνα.

Check Also

Ελλάδα – Κιβωτός: Άφαντος ο πατέρας Αντώνιος – Έρευνα για 4 κακουργήματα σε πρώην στελέχη της οργάνωσης

Άφαντος παραμένει ο πατέρας Αντώνιος μετά την εισαγγελική διάταξη με την οποία του απαγορεύεται να …

Ελλάδα: 13χρονη έζησε τη φρίκη από την μητέρα της – Σήμερα καταγγέλλει και τον πατέρα της

Πατέρας που είχε τα τελευταία έξι χρόνια την επιμέλεια των δύο παιδιών του, κατηγορήθηκε απο …