Στικούδη: «Την φοράμε μόνο όταν βάζουμε τα καλά μας…» (Video)

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Κατερίνα Στικούδη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Εκείνος παρατήρησε πως, αν και προσφάτως παντρεμένη, δεν φοράει τη βέρα της. Η τραγουδίστρια άρπαξε την ευκαιρία και ανέλυσε on camera γιατί δεν την φοράει, πότε την φοράει, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως τόσο για εκείνη όσο και για τον άνδρα της οι βέρες τους έχουν πολύ σημαντική αξία.

«Τη βέρα την έχουμε βγάλει από την επόμενη μέρα κιόλας» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη. «Βέβαια, γιατί για εμάς η βέρα έχει μια πολύ σημαντική αξία. Είναι το κόσμημά μας».
«Άσε με να στο αναλύσω» είπε η Κατερίνα Στικούδη προς τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1. «Την φοράμε μόνο όταν βάζουμε τα καλά μας, εκείνος το κοστούμι του και εγώ βάζω κάτι να πάμε κάπου ωραία, και βάζουμε το κόσμημά μας». «Είμαστε και οι δύο πολύ ξεχασιάρηδες και νομίζω πως, αν την φοράμε κάθε μέρα, την επόμενη βδομάδα θα την ψάχνω» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια. «Κρίμα δεν είναι να χαθεί; Και είναι της γιαγιάς του». Επίσης, η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε πως σύντομα η οικογένειά της θα κατηφορίσει στην Αθήνα και είναι πολύ ευτυχισμένη για αυτό.

Check Also

Λογισμικό επιτρέπει στους ανθρώπους να «βλέπουν» με τον τρόπο των ζώων (Video)

Share Twitter Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς βλέπει η μέλισσα τα χρώματα των λουλουδιών; Αν ναι, …

Ο γκουρού της γυναικείας ομορφιάς που το 2019 δημιούργησε τον μεγαλύτερο χαμό στο YouTube

Share Twitter Η λίστα top trending του YouTube δεν πρέπει να συγχέεται με τα βίντεο …