Η Κρίστεν Στιούαρτ ανυπομονεί να δει τον πρώην της Ρόμπερτ Πάτινσον στον ρόλο του Μπάτμαν

Ενθουσιαμένη με την επόμενη ταινία «The Batman» δηλώνει η Κρίστεν Στιούαρτ, στην οποία τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Μπάτμαν θα υποδηθεί ο πρώην σύντροφός της Ρόμπερτ Πάτινσον που μαζί, άλλωστε, έκαναν και τη μεγάλη επιτυχία «The Twilight».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Fandango, η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη νέα μεταφορά στη μεγάλη οθόνη των «Άγγελων του Τσάρλι», κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση «Ποιος νομίζετε ότι είναι ο καλύτερος Μπάτμαν;». «Ο Ρόμπερτ Πάτινσον, μένει να το διαπιστώσουμε», απάντησε η Κρίστεν Στιούαρτ και πρόσθεσε: «Πιστεύω απόλυτα στο πρόσωπό του».

Όσο για τη Ζόι Κράβιτζ, που θα υποδηθεί την Catwoman, η Κρίστεν Στιούαρτ είπε: «Κυριολεκτικά, είναι ήδη Catwoman». «Ανυπομονώ να την δω. Γνωρίζω αυτά τα παιδιά εδώ και πολύ καιρό προφανώς. Αλλά για μένα, ο Μάικλ Κίτον είναι σίγουρα ο μοναδικός», προσθέτει.

Στη συνέχεια αστειεύτηκε: «Ανυπομονώ να ακούσω τον Ρομπ να λέει: “Είμαι ο Batman”».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κρίστεν Στιούαρτ εκδηλώνει ενθουσιασμό για τον ρόλο που θα υποδυθεί ο Ρόμπερτ Πάτινσον.

«Αισθάνομαι ότι είναι ο μόνος που θα μπορούσε να υποδυθεί αυτόν τον ρόλο» είπε σε προηγούμενη συνέντευξή της στο Variety. «Είμαι τόσο χαρούμενη γι ‘αυτόν. Ναι, ναι, είναι φοβερό» ανέφερε.

Η Κρίστεν Στιούαρτ και ο Ρόμπερτ Πάτινσον ήταν ζευγάρι για τρία χρόνια, ενώ υποδύονταν τη Μπέλα και τον Έντουαρντ στις ταινίες της σειράς Twilight.

Χώρισαν το 2013 και σύμφωνα με την Κρίστεν Στιούαρτ θα ήταν τώρα παντρεμένοι, αν έμεναν μαζί.