Στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία από τους Δίδυμους Πύργους

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από επιβάτη αεροπλάνου, λίγο πριν αυτό απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Newark, ενώ σε αυτή μπορεί να διακρίνει κανείς τους πυκνούς καπνούς, λίγο μετά την πρόσκρουση του πρώτου αεροπλάνου στον έναν από τους δύο ουρανοξύστες του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου.

Μετά από 13 χρόνια περίπου είδε το φως της δημοσιότητας μια συγκλονιστική φωτογραφία, λίγο μετά την τρομοκρατική επίθεση στους Διδύμους Πύργους της Νέας Υόρκης 9/11.

«Αυτή η φωτογραφία δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Την τράβηξε ο πατέρας ενός φίλου μου λίγο πριν την απογείωση από το αεροδρόμιο του Newark. Τελικά αναγκάστηκε να φθάσει στον προορισμό του οδηγώντας», έγραψε ο χρήστης του reddit, ChrisH100, που «ανέβασε» τη σπάνια φωτογραφία.

Υπενθυμίζεται ότι οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, οι οποίες αποδόθηκαν στην αλ – Κάιντα, στοίχισαν τη ζωή σε 2,996 άτομα, προκαλώντας παράλληλα ζημιές 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Δύο αεροπλάνα έπεσαν στους Δίδυμους Πύργους, ένα τρίτο συνετρίβη στο Πεντάγωνο, ενώ άλλο ένα, το οποίο πιστεύεται ότι στόχευε την Ουάσινγκτον, έπεσε σε χωράφι κοντά στο Shanksville της Πενσυλβάνια, μετά από ηρωικές προσπάθειες των επιβατών…

twin towers

Check Also

Nυχτερινές δορυφορικές εικόνες της NASA που δείχνουν πώς η Ρωσία «βύθισε» την Ουκρανία στο σκoτάδι

Εικόνες της NASA, τη νύχτα από το διάστημα, αποτυπώνουν το σκοτάδι που επικρατεί στην Ουκρανία. …

Σιέρα Λεόνε: Boυλευτές τσακώνονται και να πετούν καρέκλες,μπουνιές και κλωτσιές (Videos)

Σε ρινγκ μετατράπηκε το κοινοβούλιο της Σιέρα Λεόνε στο Φρίταουν την Τετάρτη κατά τη διάρκεια …