Στη δίωξη ο Καρούσος για ψεύτικο λογαριασμό στο όνομά του

Στη δίωξη ο Καρούσος για ψεύτικο λογαριασμό στο όνομά του

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, κάποιοι προέβησαν δε ψεύτικο λογαριασμό στο Instagram, με το όνομα του Yπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννη Καρούσου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Αναφορικά με την ύπαρξη ψεύτικου λογαριασμού με το όνομα του Υπουργού Μεταφορών στο Instagram, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος έχει προβεί στην ακόλουθη δήλωση:

«Με απογοήτευση τις τελευταίες ώρες πληροφορήθηκα και το διαπίστωσα προσωπικά ότι εντοπίστηκε στο Instagram ένας ψεύτικος λογαριασμός (fake account) που χρησιμοποιεί το όνομα, την ιδιότητα, τα προσωπικά μου στοιχεία και δικό μου φωτογραφικό υλικό με αλλότριους σκοπούς.

Ο λογαριασμός αυτός μάλιστα επικοινωνεί με συμπολίτες μας χρησιμοποιώντας το όνομά μου. Ο ψεύτικος λογαριασμός είναι ενεργός μόλις λίγες ώρες και η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Μοναδικός επίσημος λογαριασμός μου στο Instagram είναι o ακόλουθος: https://www.instagram.com/yianniskarousos

Σας ενημερώνω ότι ήδη η υπόθεση έχει καταγγελθεί στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και διερευνάται το όλο θέμα. Θα ήθελα με αφορμή αυτή την προσωπική μου υπόθεση να επιστήσω την προσοχή όλων στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης».

Check Also

Χριστοδουλίδης: Κυβέρνηση για όλους κι όχι για τους λίγους και τους φίλους μας χωρίς βαρίδια

“Κυβέρνηση για όλους κι όχι για τους λίγους και τους φίλους μας χωρίς βαρίδια και …

Μαυρογιάννης: Ερωτήματα προς Αβέρωφ και Χριστοδουλίδη για όσα απαράδεκτα έγιναν στη Βουλή

Επιτελείο Ανδρέα Μαυρογιάννη: «Ερωτήματα προς Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκο Χριστοδουλίδη για όσα απαράδεκτα έγιναν στη …