Σοφοκλέους για «Ως Δαμέ»: Καλούμε το ΑΚΕΛ να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του στελέχους του

Σοφοκλέους: Πρόκειται για οργανωμένη στρατηγική, που όχι μόνο υιοθετούν, αλλά και ενισχύουν, ακόμα και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, με τις δημόσιες αναφορές για «καθεστώς του νότου».

Η Κυπριακή Δημοκρατία, είναι η ισχυρή ασπίδα μας για την πρόοδο της κοινωνίας μας, αλλά και για τη λύση του Κυπριακού, ενισχυμένη μάλιστα από την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση ολόκληρης της επικράτειας της Κύπρου.

Η αναφορά σε «κυβέρνηση στο νότο», η απόπειρα δηλαδή της εξίσωσης της νόμιμης κυβέρνησης με το ψευδοκράτος, φαίνεται δυστυχώς ότι δεν ήταν ένα μεμονωμένο λάθος. Αντίθετα, πρόκειται για οργανωμένη στρατηγική, που όχι μόνο υιοθετούν, αλλά και ενισχύουν, ακόμα και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, με τις δημόσιες αναφορές για «καθεστώς του νότου».

Στη θεσμική κρίση που βιώνουμε, τη λύση δεν θα τη δώσουν τα παρακλάδια και οι προστατευόμενες από το ΑΚΕΛ δυνάμεις του περιθωρίου. Δεν θα τη δώσουν τυχοδιωκτικά και λαϊκίστικα σχήματα και κόμματα που επιχείρησαν να πηδήξουν στο τρένο της αγανάκτησης.

Όσοι προσπάθησαν να παρασύρουν ανθρώπους που έχουν αγνές προθέσεις, σιγά – σιγά αποκαλύπτονται.

Καλούμε το ΑΚΕΛ, που έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη, να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του στελέχους του. Καλούμε και όλα τα άλλα κόμματα που σήμερα σιωπούν, να πάρουν ξεκάθαρη θέση, στην προσπάθεια απονομιμοποίησης του κράτους μας. Καμία εκλογική αναμέτρηση δεν είναι υπεράνω της πατρίδας.

 

Check Also

Ο ΠτΔ συνεχίζει τις επαφές του με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων

Ο ΠτΔ συνεχίζει τις επαφές του με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων Ο Πρόεδρος της …

Στην εντατική 8χρονο κοριτσάκι μετά από τροχαίο

Στην εντατική 8χρονο κοριτσάκι μετά από τροχαίο Διασωληνωμένο, σε σοβαρή κατάσταση, νοσηλεύεται στο Μακάριο Νοσοκομείο …