ΣΟΚ! Κλωτσιά θανάτου στο κεφάλι ποδοσφαιριστή που βρισκόταν στο έδαφος! (Video)

Η κόκκινη κάρτα λειτούργησε ως κόκκινο πανί για τον παίκτη, ο οποίος αντί να συγκρατηθεί επιστρέφει στον πεσμένο παίκτη, και τον χτυπά με δολοφονικές διαθέσεις και όση δύναμη έχει στο κεφάλι…

Μία πρωτοφανής σκηνή εξελίχθηκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Τουρκία, όπου ένας ποδοσφαιριστής, αφού έριξε τον αντίπαλό του στο έδαφος με κλωτσιά, στην συνέχεια του επιτίθεται με μία κλωτσιά που θα μπορούσε κυριολεκτικά να τον σκοτώσει

Tο περιστατικό έγινε στην Τουρκία, στην περιοχή του Αϊδινίου, και στο ματς συμμετέχουν δύο ομάδες του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, η Dallicaspor και η Sanayispor.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο, ο νεαρός παίκτης της μιας ομάδας κάνει ένα απίστευτα σκληρό φάουλ σε αντίπαλό του, κλαδεύοντάς τον από πίσω και ρίχνοντάς τον σοβαρά τραυματισμένο στο έδαφος. Η φυσιολογική αντίδραση του διαιτητή είναι να βγάλει κόκκινη κάρτα στον παραβάτη.

Όμως η κόκκινη κάρτα λειτούργησε ως κόκκινο πανί για τον παίκτη, ο οποίος αντί να συγκρατηθεί -ή έστω να τα βάλει με τον διαιτητή- επιστρέφει στον πεσμένο παίκτη, και τον χτυπά με δολοφονικές διαθέσεις και όση δύναμη έχει στο κεφάλι. Το χτύπημα είναι πραγματικά εκτός κάθε λογικής, και μόνο λόγω της τύχης και της κακού υπολογισμού δεν αποδείχθηκε και μοιραίο για τον ήδη τραυματισμένο παίκτη.

Η συνέχεια βέβαια είναι η τυπική σε αυτές τις περιπτώσεις με την σύρραξη να επεκτείνεται σε όλο το γήπεδο και τους παράγοντες και παίκτες από τις δυο ομάδες. Τα πνεύματα ηρέμησαν, ο παίκτης πήγε στο νοσοκομείο χωρίς πάντως να κινδυνεύει η ζωή του, ενώ το απίστευτο χτύπημα προκαλεί δέος σε όλο το διαδίκτυο με την σκληρότητά του.

Check Also

39χρονος πατέρας έγινε ασπίδα για να προστατεύσει τα τρία παιδιά του από πυροβολισμούς (Video)

Share Twitter Με τραύματα στο πόδι κατέληξε ένας πατέρας στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης όταν …

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Είμαι σαν τον Μπέντζαμιν Μπάτον, αρχίζω γέρος και θα πεθαίνω νέος»

Share Twitter Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τη …