Ο Ομπάμα παίζει γκολφ και βρίσκει την τρύπα από τα 20 μέτρα! (Video)

Είχε μια μεγάλη επιτυχία, ένα «καταπληκτικό χτύπημα», όπως το χαρακτήρισαν οι ειδικοί του αθλήματος στα αμερικανικά ΜΜΕ: Πέτυχε τρύπα από απόσταση 20 μέτρων!

Πανηγυρίζει μάλιστα «like a boss», κατά την γνωστή αμερικάνικη έκφραση

Στη Χαβάη για τα Χριστούγεννα αλλά και για το γκολφ βρίσκεται από το Σάββατο ο Μπαράκ Ομπάμα με την οικογένειά του.

Χθες Τρίτη, ο αμερικανός πρόεδρος έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι γκολφ για φέτος, ενώπιον των δημοσιογράφων, των φωτογράφων και των εικονοληπτών που έχουν ειδικά ταξιδέψει στην γενέτειρά του για τις «προεδρικές διακοπές».

Ο Ομπάμα είναι λάτρης του γκολφ και εξασκείται συχνά πυκνά, αυτή τη φορά όμως και ενώ όλοι κατέγραφαν κάθε του κίνηση, είχε μια μεγάλη επιτυχία, ένα «καταπληκτικό χτύπημα», όπως το χαρακτήρισαν οι ειδικοί του αθλήματος στα αμερικανικά ΜΜΕ: Πέτυχε τρύπα από απόσταση 20 μέτρων!

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ζύγιασε πολύ προσεκτικά τις κινήσεις του, εξέτασε την απόσταση, έκανε μερικές δοκιμαστικές κινήσεις και προχώρησε στο χτύπημα. Αργά – αργά η μπάλα του γκολφ κυλάει στο γήπεδο, καταλήγει στην τρύπα και ο Ομπάμα πανηγυρίζει, γυρνώντας στις κάμερες «like a boss», σηκώνει τα χέρια ψηλά και πετάει και το καπέλο!