Σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό ο Λαυρεντιάδης

Μετά απο ένα διήμερο τουρ.. στα διάφορα νοσοκομεία της Αθήνας, ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Πάσης φύσεως προβλήματα υγείας, ακόμη και ψυχολογικά επικαλέστηκε ο επιχειρηματίας, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερα κακουργήματα. Προς το παρόν, βρίσκεται στο ψυχιατρείο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, όπου και αναμένεται η γνωμάτευση των ιατρών προκειμένου να μεταφερθεί επιτέλους στον Κορυδαλλό.

Η φαρσοκωμωδία ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής, οπότε ο κ. Λαυρεντιάδης μετά την απολογία του στον Ευαγγελισμό επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα,, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Δαφνί για εξετάσεις.  Το νοσοκομείο δεν τον δέχτηκε γιατί δεν εντοπίστηκε καμία σχετική παθολογική αιτία.

Ωστόσο, μετά το Δαφνί ο κ. Λαυρεντιάδης, φέρεται να επικαλέστηκε καρδιοαγγειακά προβλήματα και έτσι οι αρχές τον μετέφεραν στον Ερυθρό Σταυρό, όπου ούτε εκεί έγινε δεκτός και μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ. Απο εκεί μεταφέρθηκε πάλι πίσω στον Ευαγγελισμό, στην ψυχιατρική πτέρυγα, όπου σήμερα αναμένεται η γνωμάτευση των γιατρών ώστε να μεταφερθεί εντός της ημέρας στις φυλακές Κορυδαλλού.