Πώς ερωτεύτηκαν Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης – Η γνωριμίας τους…

Είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και φαίνονται πολύ ταιριαστοί και ερωτευμένοι. Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός είναι στα καλύτερά τους και στο περιοδικό OK!, που κυκλοφορεί σήμερα, πηγές από το φιλικό τους περιβάλλον περιγράφουν το παρασκήνιο της γνωριμίας τους.

«Δεν λειτούργησαν με πρόγραμμα, δεν προσδιόρισαν ποτέ πώς και πότε θα το ανακοινώσουν. Δεν διαφημίζουν τη σχέση τους, αλλά δεν θέλουν και να κρύβονται. Είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι και ζουν τον έρωτά τους σαν δύο κανονικοί άνθρωποι που οι δρόμοι τους ήταν μοιραίο να συναντηθούν», λέει πρόσωπο από το φιλικό πρόσωπο της Δέσποινας Βανδή.

Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης γνωρίστηκαν στο εξοχικό σπίτι του Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο και ο ηθοποιός τη διεκδίκησε δυναμικά από την πρώτη τους επαφή. Εκείνη, αν και είχε κολακευτεί πολύ από το ενδιαφέρον του, δεν ενέδωσε αμέσως. Χρειαζόταν χρόνο για να αφεθεί και εκείνος επέμεινε, χωρίς πίεση αλλά με σεβασμό.

Οι δυο τους, όπως αποδεικνύεται και από τις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από πρόσφατη έξοδό τους είναι ιδιαίτερα τρυφεροί μεταξύ τους, και τα βλέμματα τους «μιλούν», αδιαφορώντας για τα βλέμματα των άλλων.

Check Also

Ελεονώρα Μελέτη κατά Snik: «Γιατί να είμαστε σκουπίδια εμείς οι δημοσιογράφοι και όχι… οι στίχοι;»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το νέο τραγούδι του Snik, με τίτλο Chinchilla. Το θέμα σχολιάστηκε στην …

Η συγγενική σχέση του Μπεν Άφλεκ με τον Μπαράκ Ομπάμα

ΟΜπεν Άφλεκ, που τον τελευταίο καιρό έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις σχετικά με τις ανακοινώσεις του για …