Πως αντέδρασε ο Δήμαρχος Σερρών όταν «έφαγε» κλήση για παράνομο παρκάρισμα (Photos)

Δήμαρχος πήρε κλήση για παράνομο παρκάρισμα και έδωσε… συγχαρητήρια στην Τροχαία.

Η Τροχαία έκοψε κλήση στον δήμαρχο Σερρών, Αλέξανδρο Χρυσάφη, επειδή πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε χώρο όπου επιτρέπεται η στάθμευση μόνο υπηρεσιακών οχημάτων.

Ο κ. Χρυσάφης δημοσίευσε τη φωτογραφία με την κλήση και το αυτοκίνητό του στο Facebook και έδωσε συγχαρητήρια στην Τροχαία Σερρών.

«Θα ήθελα να συγχαρώ το όργανο της τάξης που μου βεβαίωσε παράβαση παράνομης στάθμευσης στον χώρο της αυτοκινήτων του Δήμου. Ήταν απολύτως δίκαια η κλήση από την στιγμή που το συμβατικό μου όχημα δεν αναγράφεται στην σήμανση και δεν αφορά κανέναν το γεγονός ότι ήμουν εκεί για δουλειά του Δήμου» τονίζει σε δημοσίευσή του στο Facebook ο κ. Χρυσάφης.

«Πρέπει πρώτα απ όλους οι αιρετοί να υφίστανται τις επιπτώσεις των όποιων παραβάσεων γιατί μόνο έτσι εκπέμπεται το σωστό μήνυμα! Η κλήση πληρώθηκε άμεσα γιατί έτσι είναι το σωστό και το δίκαιο! Και πάλι συγχαρητήρια στην Τροχαία Σερρών», τόνισε ο κ. Χρυσάφης.

Check Also

Ελλάδα: 27χρονη Ρουμάνα εξέδιδε την 17χρονη ξαδέλφη της σε βαγόνι του ΟΣΕ

Share Twitter Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας με την είδηση ότι μία 27χρονη …

Δείτε τον επίδοξο βιαστή της 12χρονης Ελληνίδας που τον έβγαλε νοκ άουτ… (Photos)

Share Twitter Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, κάνοντας χρήση σχετικής εισαγγελικής διάταξης, τα στοιχεία ταυτότητας …