ΠτΔ: Οι καιροσκόποι προέβλεπαν καταιγίδες, σε μια οικογένεια επισυμβαίνουν και κάποια προβληματάκια

ΠτΔ: Οι καιροσκόποι προέβλεπαν καταιγίδες, σε μια οικογένεια επισυμβαίνουν και κάποια προβληματάκια

Το θέμα είναι μια παράταξη που έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στην πατρίδα να παραμένει ενωμένη και δυνατή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους προσερχόμενος στην εκδήλωση της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων, στη Λευκωσία, και κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Προέδρου του ΔΗΣΥ σήμερα ότι ενωμένοι «συνεχίζουμε όπως ξεκινήσαμε» και ερωτηθείς αν ισχύει το ίδιο και για αυτόν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απάντησε «βεβαιότατα. Όταν λέμε ενωμένοι δεν εννοούμε μόνο με τον κ. Νεοφύτου, αλλά ενωμένη η ηγεσία.

Οι πολιτική καιροσκόποι, εννοώ τους προβλέποντας τις καιρικές συνθήκες, νόμιζαν ότι ακολουθούν καταιγίδες κλπ. Δεν νομίζω να είναι η πρώτη φορά που μέσα σε μια οικογένεια μπορεί να επισυμβαίνουν και κάποια προβληματάκια. Το θέμα είναι η αγάπη προς την πατρίδα, η αγάπη προς μια παράταξη που συνεισέφερε και συνεισφέρει στην πατρίδα, να παραμένει ενωμένη, δυνατή και να μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει αυτά που μέχρι σήμερα έχει προσφέρει».

Check Also

Έφοδος ΥΚΑΝ σε οικία 32χρονου… εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 32 ετών, προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Αμμοχώστου, σχετικά …

Σύλληψη έξι προσώπων για πλαστά έγγραφα στα αεροδρόμια Πάφου-Λάρνακας

Στη σύλληψη έξι προσώπων προχώρησαν χθες, μέλη της Αστυνομίας στα αεροδρόμια Πάφου και Λάρνακας, για …