Αστρολογία: Τέσσερα ζώδια τελειώνουν τις σχέσεις τους τον Νοέμβριο

Αστρολογία: Τέσσερα ζώδια τελειώνουν τις σχέσεις τους τον Νοέμβριο

Τέσσερα ζώδια τελειώνουν τις σχέσεις τους : Ο επόμενος μήνας σας βοηθά να δείτε όλα όσα δεν μπορούσατε προηγουμένως, ώστε να αισθάνεστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κάνοντας τα πρώτα βήματα ελευθερίας.

Καθώς αρχίζει ο Νοέμβριος, είναι ακόμα μέσα στο παράθυρο της έκλειψης.

Οι δύο εβδομάδες μεταξύ της έκλειψης Ηλίου και Σελήνης μεταφέρουν την ενέργεια σε εσάς και τη σχέση σας.

Μία από τις πιο απαιτητικές πτυχές μιας σχέσης είναι να μπορείς να εμπιστεύεσαι αυτό που νιώθεις.

Αυτό συχνά έχει ως αποτέλεσμα να παραμυθιάζετε τον εαυτό σας με την ελπίδα ότι τα ζητήματα απλώς θα εξαφανιστούν ή ο σύντροφός σας απλώς θα αλλάξει με κάποιο τρόπο, ενώ καταλήγετε να ξοδεύετε τη ζωή σας αγνοώντας την αλήθεια .

Αυτόν τον μήνα γίνεται φανερό ότι η αλήθεια αλλάζει πάντα τα πράγματα, αλλά τώρα είστε επιτέλους έτοιμοι για όλα .

1. Δίδυμοι

Ο Τοξότης είναι η ενέργεια που κυβερνά την αισθηματική σας ζωή. Αυτό το μήνα καθώς η Αφροδίτη και ο Ερμής μετατοπίζονται σε αυτό το ζώδιο της φωτιάς, θα έχετε μεγαλύτερη επίγνωση όλων όσων έχετε κρύψει μέσα σας. Τους τελευταίους δύο μήνες, τα αστέρια σας παροτρύνουν να αναγνωρίσετε τα συναισθήματα που έχετε μέσα σας και πώς να είστε πιο δεκτικοί σε αυτά. Αντί απλώς να υποθέτετε ότι κάτι συμβαίνει ή ότι τα καμπανάκια θα σταματήσουν αν απλώς τα αγνοήσετε .

Τώρα που ο πλανήτης της αγάπης και ο πλανήτης της επικοινωνίας συγκρούονται στο ζώδιο του Τοξότη που αναζητά την αλήθεια, είναι καιρός να βγουν επιτέλους όλα στη φόρα. Μερικές φορές, όταν κρατάς προστατευμένη την αλήθεια στη σχέση σου, είναι επειδή ξέρεις ότι αυτό θα αλλάξει τα πάντα. Ωστόσο, αυτή είναι μια ευκαιρία για εσάς να αφήσετε τον φόβο που σας εμπόδισε να είστε ειλικρινείς για το τι αισθάνεστε και ακόμη και για το τι θέλετε για τη ζωή σας.

Κανείς δεν θέλει τελικά έναν χωρισμό, αλλά ανάμεσα στην αλήθεια και στο να κρέμεσαι από κάτι ψεύτικο , να θυμάσαι ότι δεν αξίζει τον κόπο να το κρατάς. Δεν μπορείς να αλλάξεις τους ανθρώπους, μπορείς μόνο να τους αγαπήσεις, ωστόσο μερικές φορές αυτή η αγάπη είναι καλύτερα να υπάρχει από μακριά.

2. Παρθένος

Προσευχηθήκατε για αγάπη φέτος, ακόμη και στην τρέχουσα σχέση σας. Αυτό συμβαίνει γιατί μπορεί να σε έχουν αγαπήσει, αλλά δεν σε έχουν αγαπήσει με τους τρόπους που πραγματικά χρειάζεσαι. Ωστόσο, δεν σας αρέσει να τα παρατάτε και αυτό σημαίνει ότι αντί να βλέπετε απλώς τα πράγματα όπως είναι, προσπαθείτε να τα διορθώσετε και να τα διαμορφώσετε σε κάτι που είναι περισσότερο απο αυτό που υπάρχει. Αυτό το μήνα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά γιατί συνειδητοποιείτε ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε να ελπίζετε ότι κάτι θα συμβεί ενώ δεν υπάρχει.

Αυτόν τον μήνα, θα μπορέσετε να επιλέξετε ξανά τον εαυτό σας έναντι οποιουδήποτε άλλου. Η αγάπη, το είδος που είναι υγιές και που διαρκεί, δεν θα σε κάνει ποτέ να υποτιμάς τον εαυτό σου. Η αγάπη επίσης δεν θα σας κάνει να ελπίζετε ότι θα γίνει καλύτερη, ώστε να αισθάνεστε πιο ικανοποιημένοι ή ασφαλείς. Αναγνωρίστε ότι ενώ ο καθένας είναι ένα έργο σε εξέλιξη, είναι διαφορετικό από το να περιμένετε τη διόρθωση των ανώτερων σχέσεων. Είναι καιρός να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους ,που σημαίνει ότι θα δημιουργηθεί περισσότερος χώρος στη ζωή σας για αυτό που ακολουθεί.

3. Κριός

Στα τέλη Οκτωβρίου, πιθανότατα βιώσατε έναν μεγάλο σεισμό στα θεμέλια της σχέσης σας και ακόμη και στο πώς βλέπετε τον εαυτό σας. Αυτό οφειλόταν στην θέση της Αφροδίτης στον Ζυγό που σας έδωσε την ευκαιρία να νιώσετε αναγεννημένοι. Αλλά οι αλλαγές δεν γίνονται πάντα με τον τρόπο που νομίζετε ότι θα γίνουν. Μπορεί τα πράγματα να άρχισαν να αλλάζουν τον Οκτώβριο, αλλά χρειάστηκες επιπλέον χρόνο για να μπορέσεις να καταλάβεις τι σημαίνει όλο αυτό για σένα.

Καθώς η δεύτερη από τις δύο εκλείψεις έρχεται, θα μπορείτε επιτέλους να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει και πώς είναι αυτοί που είναι γύρω σας που θα σας βοηθήσουν περισσότερο. Η αποχώρηση από μια σχέση μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά στην περίπτωσή σας αυτόν τον μήνα είναι οι φίλοι και η οικογένειά σας που είναι εκεί για εσάς που θα κάνουν τη διαφορά.

Αυτό μπορεί ακόμη και να ήταν ένα σημείο καμπής για να το συνειδητοποιήσετε, καθώς είναι διαφορετικό να τερματίζετε μια σχέση γνωρίζοντας ότι υποστηρίζεστε από τους γύρω σας. Αφήστε αυτούς τους ανθρώπους που νοιάζονται για εσάς να είναι εκεί για εσάς και επίσης αφήστε την υποστήριξή τους να είναι η διέξοδος που μπορείτε επιτέλους να δείτε. Άλλοι άνθρωποι μπορούν να σου δείξουν τον δρόμο, αλλά εσύ πρέπει να είσαι αυτός που θα τον πάρει.

4. Αιγόκερως

Η σχέση σας δεν ήταν κάτι που θα μπορούσατε να καταλάβετε όπως θα μπορούσατε σε κάθε άλλο τομέα της ζωής σας. Αυτό το μήνα, ωστόσο, λαμβάνετε μια σημαντική ώθηση από τον αστεροειδή Αθηνά που εισέρχεται στον Καρκίνο, που είναι το ζώδιο που κυβερνά τη ρομαντική περιοχή της ζωής σας. Όσο κι αν δεν θέλετε να ξεκινήσετε από την αρχή, κυρίως από φόβο μήπως δεν είστε τόσο καλοί όσο τώρα, αυτός ο μήνας θα αποδειχθεί το τελευταίο σημείο καμπής για εσάς.

Όταν είστε σε μια σχέση που φοβάστε ότι δεν θα έχετε ξανά ορισμένες θετικές πτυχές αν φύγετε, να θυμάστε ότι ορισμένες ιδιότητες όπως η ειλικρίνεια και η διαφάνεια δεν είναι ποτέ ιδιότητες που θα έπρεπε να είναι υπερβολικές. Αλλά επίσης να έχετε κατά νου ότι είναι φυσιολογικό να φοβάστε να χάσετε μια σχέση, ωστόσο, είναι συχνά μια κατάσταση που μπορείτε να ελπίζετε σε πολλά περισσότερα. Η σχέση στην οποία βρίσκεστε τώρα δεν είναι πραγματικά ικανοποιητική, διαφορετικά δεν θα νιώθατε τόσο ανήσυχοι και ανικανοποίητοι . Προχωρώντας προς τα εμπρός, πάρτε ό,τι έχετε μάθει από αυτή τη σύνδεση, αλλά επίσης να είστε έτοιμοι να ανοίξετε τον εαυτό σας σε νέα ενδεχόμενα.