ΠτΔ για οικόπεδο 10: Θέτει την Κύπρο στον ενεργειακό χάρτη

ΠτΔ για οικόπεδο 10: Θέτει την Κύπρο στον ενεργειακό

Ευτυχές γεγονός που θέτει την Κύπρο στον χάρτη με ισχυρά ερείσματα, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης το αποτέλεσμα των ερευνών στο οικόπεδο 10 της κυπριακής ΑΟΖ, σημειώνοντας παράλληλα ότι το όλο θέμα χρειάζεται σοβαρότητα.

Σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ερωτηθείς πώς αισθάνεται μετά τις ανακοινώσεις για τα ευρήματα στο οικόπεδο 10 της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε ότι «χρειάζεται σοβαρότητα. Είναι, βεβαίως, ένα ευτυχές γεγονός που θέτει την Κύπρο στον χάρτη, με ισχυρά ερείσματα.

Θέλω να ελπίζω ότι και μελλοντικά θα έχουμε ακόμα καλύτερες εξελίξεις.

Εκείνο που θέλω να διαβεβαιώσω είναι ένα, ότι ως Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας ενδιαφερόμεθα για την εξυπηρέτηση του συνόλου των πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Και θέλω να ευελπιστώ ότι σήμερα η Βουλή, τουλάχιστον αυτή είναι η εικόνα που έχω αποκομίσει από το σύνολο των πολιτικών ηγετών που με πάσα σοβαρότητα αντιλαμβάνονται τη σημασία, θα θεσπίσει σε νόμο το Εθνικό Ταμείο Υδρογονανθράκων».

Check Also

Τι αναφέρουν οι αρμόδιες υπηρεσίες για απενεργοποίηση των κινητών στις φυλακές

Τι αναφέρουν οι αρμόδιες υπηρεσίες για απενεργοποίηση των κινητών στις φυλακές Tο Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών …

Προεδρικές εκλογές: 27η Δεκεμβρίου η τελευταία ημέρα εγγραφής στον εκλογικό κατάλογο

Προεδρικές εκλογές: 27η Δεκεμβρίου η τελευταία ημέρα εγγραφής στον εκλογικό κατάλογο Το Υπουργείο Εσωτερικών υπενθυμίζει, …