Πρόσκληση στο ΑΚΕΛ από τον αναπληρωτή κυβερνητικό εκπρόσωπο

Απάντηση -πρόσκληση στο ΑΚΕΛ έκανε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκλπρόσωπος Β. παπαδόπουλος τονίζοντας πως: “Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι Πρόεδρος όλων των Κυπρίων και το έχει αποδείξει, αφού από την ημέρα εκλογής του δεν έχει πατήσει το πόδι του στον Δημοκρατικό Συναγερμό για να συμμετέχει σε συλλογικά Όργανα του κόμματος, όπως άλλοι έπρατταν κατά κόρον στο παρελθόν.

Δεν μπορεί, όμως, να αρνηθεί ενημέρωση οποιουδήποτε Οργάνου κοινοβουλευτικού κόμματος που ζητεί να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ο ενδεδειγμένος χώρος για να πράξει κάτι τέτοιο όταν ζητηθεί, όπως έγινε στην περίπτωση του Δημοκρατικού Συναγερμού, είναι η έδρα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Αν το Πολιτικό Γραφείο του ΑΚΕΛ ή η κοινοβουλευτική του ομάδα υποβάλουν ανάλογο αίτημα με αυτό του Δημοκρατικού Συναγερμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι έτοιμος μετά χαράς να ικανοποιήσει ένα τέτοιο αίτημα, και πάλι στο Προεδρικό Μέγαρο.”

Check Also

ΔΗΚΟ: Η απόφαση του Ανωτάτου δεν αναιρεί την αυταπόδεικτη σύγκρουση συμφέροντος

«Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου δεν αναιρεί το πολιτικά μεμπτό γεγονός» δηλαδή την  αυταπόδεικτη σύγκρουση …

Ανώτατο: Αντισυνταγματική η απόφαση της Βουλής για έλεγχο Γ. και Β. Εισαγγελέα

Αντισυνταγματική, εξ υπαρχής άκυρη και άνευ οιουδήποτε απολύτως νομικού αποτελέσματος κρίθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο …