Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των Κυπριακών εφημερίδων

Σημερινή: Με τίτλο   “Γερό κτύπημα στο κομματικό κατεστημένο” γράφει στο κύριο της θέμα ότι οι πολίτες, σε μεγαλύτεροι βαθμό από κάθε άλλη φορά, επέλεξαν δημάρχους και δημοτικά συμβούλια που κατήλθαν με τη σημαία του ανεξάρτητου. Σε άλλο θέμα γράφει για την αποχή και πώς την ερμηνεύουν οι Ν. Ορεινός και Ν. Περιστιάνης. Αλλού, γράφει για τα ευτράπελα των χθεσινών εκλογών, όπως στην κοινότητα Αναδιού, όπου θα ξαναστηθούν κάλπες λόγω ισοψηφίας των υποψηφίων.

Αλήθεια: Με τίτλο “Μεγάλες ανατροπές”, γράφει στο κύριο της θέμα ότι οι χθεσινές δημοτικές εκλογές επιφύλαξαν εκπλήξεις και ανατροπές αλλά και ντέρμπι, με κάποιους δήμους να κρίνονται κυριολεκτικά στην τελευταία κάλπη, όπως στη Λεμεσό όπου ο Νίκος Νικολαΐδης εξελέγη Δήμαρχος με εννέα μόλις ψήφους διαφορά. Αλλού, γράφει ότι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται η Τουρκία μετά το δεύτερο μακελειό μέσα σε μια εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη. Αλλού, γράφει ότι Κύπριος είναι ο υπερτυχερός στο τζόκερ, ο οποίος κέρδισε 2,5 εκ ευρώ.

Φιλελεύθερος: Με τίτλο “Ανατροπές με δυνατά μηνύματα”, γράφει ότι οι κάλπες επεφύλαξαν πολλές εκπλήξεις και έστειλαν μηνύματα προς όλες τις πολιτικές ηγεσίες, αφού οι πολίτες ξέφυγαν από τις κομματικές επιλογές και επέφεραν ανατροπές σε μια σειρά από δήμους. Αλλού, γράφει ότι όλα δείχνουν πως στα ορεινά θα έχουμε λευκά Χριστούγεννα φέτος καθώς Τετάρτη και Πέμπτη αναμένονται χιονοπτώσεις ακόμη και στα ημιορεινά. Σε άλλο θέμα γράφει πως επίθεση από ένοπλους δέχθηκαν πέντε λεωφορεία που θα παραλάμβαναν αρρώστους και τραυματίες από τα περικυκλωμένα από αντάρτες χωριά αλ-Φουά και Κεφράγια στη Συρία.

Χαραυγή: Με τίτλο “Πρώτο βήμα για ανοδική πορεία Αριστεράς”, γράφει ότι οι πολίτες επέλεξαν τους νέους τοπικούς άρχοντες με τα αποτελέσματα να βρίσκουν ικανοποιημένο το ΑΚΕΛ και τον Άντρο Κυπριανού να δηλώνει ότι το κόμμα του κτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πολίτες και πως μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να ανακόψει την πτωτική πορεία. Αλλού, γράφει ότι στο 18,8% είναι η πληρότητα των φραγμάτων, και πως οι βροχές των τελευταίων ημερών ήταν πολύ ευεργετικές. Σε άλλο της θέμα γράφει ότι ο Εσπεν Μπαρθ Έιντε θα ενημερώσει τις επόμενες μέρες τον νέο ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτιέρες για το Κυπριακό.

Check Also

O ΥΠΕΞ Νίκος Χριστοδουλίδης συνεχίζει τον κύκλο επαφών του, στη Νέα Υόρκη

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης συνεχίζει τον κύκλο επαφών του, στη Νέα Υόρκη. Είχε την …

Ερχονται βροχές – Αλλάζει ο καιρός

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα, οι …