Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Κάνετε πολύ μεγάλα σχέδια στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Τόσο μεγάλα, που μπορεί να ταράξετε τους φίλους σας και θα χρειαστεί να τους διαβεβαιώσετε ότι τους περιλαμβάνετε στους προγραμματισμούς σας. Τις μέρες που θα ακολουθήσουν θα χρειαστεί να υποστηρίξετε τον εαυτό σας και τις θέσεις σας. Τα άστρα σας συμβουλεύουν επί αυτού, να φροντίσετε να μην κάψετε γέφυρες. Η διακριτικότητα έχει τη δυναμική να σας πάει πολύ πιο μακριά.

Το Σαββατοκύριακο θα χρειαστεί ένα άτομο να σας ακούσει και να σας καταλάβει. Πρέπει να προσπαθήσετε να είστε όσο γίνεται πιο ξεκάθαροι και ειλικρινείς, προκειμένου να είστε βέβαιοι ότι έχετε γίνει κατανοητοί.

Ταύρος

Η εβδομάδα θα μπει με εσάς να έχετε την αίσθηση ότι όλος ο κόσμος είναι εναντίον σας, αλλά να έχετε υπόψη σας είναι αυτή είναι μια περαστική φάση. Μπορεί η ενέργειά σας να σας ωθεί να κινήστε με πολύ διαφορετική ταχύτητα από όλους τους άλλους, όμως θα φτάσετε εκεί που θέλετε. Η ατμόσφαιρα θα βελτιωθεί άρδην από το μέσο της εβδομάδας και μετά.

Με τη ανόρθωση της διάθεσή σας, θα έχετε θετικές εξελίξεις και σε ένα καινούργιο ρομάντζο – αν είναι αυτό που επιδιώκετε. Η συμβουλή για εσάς είναι να μην χρονοτριβήσετε καθόλου! Αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο που θα έχετε το Σαββατοκύριακο για να κάνετε περαιτέρω προσεγγίσεις και να διατηρήσετε ανοικτή αυτή την επιλογή.

Δίδυμοι

Θα έχετε πολλά στο μυαλό στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Πρέπει ωστόσο να είστε σε εγρήγορση, για να μην χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν για να μιλήσετε ανοικτά. Κάποιοι αναμένουν να μάθουν τι συμβαίνει, κι αυτό μπορείτε να το κάνετε μόνο εσείς. Τις μέρες που θα ακολουθήσουν, στραφείτε στα άτομα που εμπιστεύεστε για να ζητήσετε τη συμβουλή τους. Δεν έχει σημασία αν θα είναι οι γονείς σας ή καλοί φίλοι, το θέμα είναι να ακούσετε όσο το δυνατόν περισσότερες οπτικές.

Το Σαββατοκύριακο θα φτάσει με το κλίμα σαφώς βελτιωμένο, καθώς πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν. Τώρα θα έχετε πλέον την ευχέρεια να επιδοθείτε σε όλα τα διασκεδαστικά πράγματα που απολαμβάνετε, με τα αγαπημένα σας άτομα

Καρκίνος

Στην έναρξη της εβδομάδας καλείστε να είστε προσεκτικοί με τα άτομα που σας επιβλέπουν – καθηγητές ή προϊστάμενους – καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν δυσχέρειες μαζί τους. Επειδή το πρόβλημα δεν θα αφορά κάτι που είπατε ή κάνατε αλλά θα είναι περισσότερο θέμα σύγκρουσης προσωπικοτήτων, προσπαθήστε να μην σας επηρεάσει.

Οι μέρες που θα ακολουθήσουν εξάλλου, είναι καλές για να προωθήσετε τις ιδέες σας. Όσο πιο ακραίες σας ακούγονται, τόσο το καλύτερο! Οι υπόλοιποι θα λατρέψουν και αυτές και εσάς. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε πάρα πολλά πράγματα να κάνετε, γι’ αυτό θα πρέπει να βρείτε τρόπο να τα μοιράσετε και σε άλλους – όσο κι αν δυσκολευτείτε επί αυτού στην αρχή.

Λέων

Δεν έχει καμία σημασία ποια θα είναι τα αντικείμενα με τα οποία θα καταπιαστείτε όλη αυτή την εβδομάδα, γιατί έτσι κι αλλιώς θα διασκεδάσετε με αυτά! Σε όποιο χώρο και να βρεθείτε, θα είστε το επίκεντρο της προσοχής και της χαράς. Φροντίστε μόνο τώρα να μην εμμείνετε σε λεπτομέρειες, γιατί δεν αποκλείεται να βρεθείτε κολλημένοι σε διαδικασίες.

Το Σαββατοκύριακο, η μόνη δυσκολία σας θα είναι ποια διασκέδαση να επιλέξετε και ποια να αφήσετε. Η συμβουλή για εσάς είναι να παραδώσετε τα ηνία σε κάποιο φιλικό σας άτομο, για να μην κουραστείτε με επιλογές!

Παρθένος

Προσέξτε τα νεύρα στην αρχή αυτής της εβδομάδας, γιατί μπορεί να γίνουν αφορμή να προκαλέσετε προβλήματα με συνεργάτες ή συγκατοίκους σας. Να έχετε υπόψη σας πως ό,τι συμβαίνει, είναι παροδικό και άνευ σημασίας. Από την Τετάρτη και μετά θα νιώθετε ήδη πολύ καλύτερα και θα είστε σε θέση να ξεκαθαρίσετε όσα πρέπει.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα σας προσεγγίσουν φιλικά άτομα που θα ζητήσουν τη συμβουλή σας, ορμώμενα από την προσωπική σας πρόοδο. Παρά το γεγονός ότι θα θέλετε να κινηθείτε με έντονους ρυθμούς, φροντίστε να χαλαρώσετε λίγο μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο αυθορμητισμός σας μπορεί να σας οδηγήσει σε αβλεψίες, που θα πληγώσουν τα αισθήματα ενός αγαπημένου σας ανθρώπου.

Ζυγός

Απόλυτα διαπροσωπική και σοβαρή θα είναι η προσοχή που θα λάβετε στην αρχή της νέας εβδομάδας. Ακόμη κι αν δεν θα αφορά ένα ρομάντζο γεμάτο μέλι, αρκετά σημεία του θα σας κάνουν να καρδιοχτυπάτε! Εξίσου όμορφα θα κυλήσει και η υπόλοιπη εβδομάδα, τουλάχιστον επιφανειακά. Όταν θα θελήσετε να κοιτάξετε πιο βαθιά, θα εντοπίσετε τα προβλήματα που καραδοκούν και είστε οι μόνοι που μπορείτε να τα λύσετε.

Αυτό το Σαββατοκύριακο μην αρκεστείτε στις τετριμμένες σας ενασχολήσεις. Θα σας κάνει πολύ καλό να βγείτε και να συναντήσετε καινούργιους ανθρώπους σε καινούργια μέρη, γι’ αυτό οργανώστε το!

Σκορπιός

Η αρχή αυτής της εβδομάδας είναι ιδανική για να ξεκινήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο διαβίωσης. Δεν έχει σημασία αν θα αφορά άσκηση ή αλλαγή της διατροφής σας, σημασία έχει να κάνετε κάτι θετικό για το σώμα και την υγεία σας. Όσο θα κυλούν οι μέρες, θα νιώθετε ότι η σχέση που διατηρείτε μετατρέπεται σταδιακά σε βάρος. Θα σας είναι πολύ εύκολο μάλιστα τώρα να απομακρυνθείτε από αυτή.

Ήδη το Σαββατοκύριακο θα έχετε βλέψεις για κάτι καινούργιο, αν και τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην βιαστείτε να κάνετε κινήσεις πριν δείτε περί τίνος πρόκειται. Είναι βέβαιο ότι υπάρχουν και κρυφά χαρτιά.

Τοξότης

Η δουλειά ή οι μαθησιακές σας υποχρεώσεις θα είναι στο ζενίθ τους στην αρχή της εβδομάδας, όμως εσείς θα απολαμβάνετε όλη αυτή την ενεργητικότητα. Κάποιο ρόλο σε αυτό θα παίξουν και παιδιά. Αφήστε την εβδομάδα να κυλήσει χωρίς να κάνετε σπουδαίες κινήσεις, διαφορετικά θα πέσετε μέσα στην παγίδα λεπτομερειών που καραδοκούν παντού.

Το Σαββατοκύριακό σας αναμένεται να έχει πολλές ενδιαφέρουσες ενασχολήσεις. Ακόμη κι αν το θεωρήσετε πολύβουο για τα γούστα σας, είναι βέβαιο ότι θα μάθετε καινούργια πράγματα.

Αιγόκερως

Με μια ανεξήγητη ανησυχία θα μπείτε στη νέα εβδομάδα, καθώς δεν υπάρχει κανένα σοβαρό πρόβλημα στο προσκήνιο. Θα σας κάνει καλό να το συζητήσετε αυτό με ένα φιλικό άτομο ή με την οικογένειά σας. Υπάρχει η πραγματικότητα, υπάρχουν όμως και όσα επινοείτε προκειμένου να κάνετε τη μέρα σας πιο ενδιαφέρουσα…

Οι μέρες που θα ακολουθήσουν μπορούν να γίνουν εξαιρετικές, αν αποφασίσετε να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας και να δουλέψετε ή να ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί. Το Σαββατοκύριακο μην εμπλακείτε σε περισσότερα πράγματα από όσα μπορείτε να χειριστείτε, θα περάσετε όμορφα και με λιγότερα.

Υδροχόος

Με πολλές αυθόρμητες και αλλόκοτες ιδέες θα μπείτε στη νέα εβδομάδα, χωρίς να έχει καμία σημασία ότι δεν θα οδηγούν πουθενά άμεσα. Εσείς ακολουθήστε όσες σας κεντρίσουν περισσότερο, γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να πιάσει! Η ατμόσφαιρα μπορεί να βαρύνει λίγο τις μέρες που θα ακολουθήσουν. Ειδικά γύρω στην Πέμπτη, αναμνήσεις ή άτομα από το παρελθόν θα αναδυθούν και θα σας κάνουν να περιπλανηθείτε στη σφαίρα της νοσταλγίας.

Φτάνοντας το Σαββατοκύριακο ωστόσο, η ζωή θα σας χαρίσει το πιο γλυκό της χαμόγελο. Το κύμα θετικής και δημιουργικής ενέργειας που θα σας κατακλύσει, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όλα τα παλιά συναισθήματα μια για πάντα.

Ιχθύες

Θα μπείτε στη νέα εβδομάδα με την ανάγκη να καταλάβετε ένα άτομο που σας δυσκολεύει. Μην τα παρατήσετε εύκολα όμως, γιατί αργά ή γρήγορα θα βρείτε τις σωστές απαντήσεις και θα αναρωτιέστε πώς δεν τις είχατε δει νωρίτερα. Διανύστε τις μέρες που θα ακολουθήσουν με ήρεμους ρυθμούς, αφιερώνοντας χρόνο στην ξεκούρασή σας, το διάβασμα ή γράφοντας κάτι δημιουργικό από καρδιάς.

Με αυτή τη διάθεση θα φτάσετε ως το Σαββατοκύριακο, που θα συνειδητοποιήστε ότι έχετε να κάνετε πολύ περισσότερα πράγματα από όσα θα θέλατε. Φροντίστε να έχετε κοντά σας το σωστό άτομο