Προκλητικός ο αδελφός του φερόμενου δολοφόνου: Αυτό που κάνουν στον Γιάννη είναι άδικο…

Με μία προκλητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αδελφός του καθ’ ομολογία δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, Γιάννη Παρασκάκη, παίρνει θέση υπέρ του αδελφού του αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «Αυτό που κάνουν στο Γιάννη είναι άδικο»….

«Ξέρω τον αδερφό μου, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος όπως τον αποκαλούν», συνέχισε ο αελφός του.

Αυτούσια η ανάρτηση του αδελφού του καθ’ ομολογία δολοφόνου_

«Λοιπόν, ξέρω ότι όλο αυτό το διάστημα που λυπεί ο αδερφός μου είναι ένα μεγάλο κενό στην οικογένεια μας. Ξέρω τον αδερφό μου, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος όπως τον αποκαλούν.

Όλο αυτό που γίνεται είναι ψεύτικο, είναι ένα παραμύθι, δεν ισχύει τίποτα απ’ότι τον αποκαλούν τον αδερφό μου. Αυτό που κάνουν τώρα στον Γιάννη είναι άδικο. Γιάννη κάνε υπομονή, θα σε περιμένουμε σύντομα πίσω στην οικογένεια μας…»

Να υπενθυμίσουμε και στον αδελφό του ότι, ο ίδιος παραδέχθηκε στις αρχές και με πάσα λεπτομέρεια τα απεχθή εγκλήματά του.

Με απόλυτη ψυχραιμία ο 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης παραδέχτηκε στους αστυνομικούς τη δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον, περιγράφοντας πως την παγίδευσε και εξουδετέρωσε την αντίστασή της. «Γύρισε και με κοίταξε τραυματισμένη στο χώμα, μετά το πρώτο χτύπημα. Θυμάμαι το βλέμμα της. Τότε αποφάσισα να την ξαναπατήσω. Της κόπηκε το αυτί από το δεύτερο “πέρασμα”.  Τότε αποφάσισα να την πάω στο καταφύγιο. Τη βίασα τρεις φορές, μετά την πέταξα…», είπε ενώπιον των αστυνομικών ο 27χρονος σύμφωνα με την RealNews….

 

Check Also

Αντιεξουσιαστές: «Θα κάνουμε Εξάρχεια όλη την πόλη»

Share Twitter Με κείμενο ανάληψης ευθύνης στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η αναρχική ομάδα «Σύντροφοι …

Νέα σεισμική δόνηση 4,4 ρίχτερ, ανοικτά της Κρήτης

Share Twitter Νέα σεισμική δόνηση 4,4 ρίχτερ, ανοικτά της Κρήτης Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της …