Πανσέληνος Αυγούστου: Το πιο όμορφο φεγγάρι της χρονιάς – Ποια ζώδια επηρεάζει

Πανσέληνος Αυγούστου: Το πιο όμορφο φεγγάρι της χρονιάς – Ποια ζώδια επηρεάζει

Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, η πιο μεγάλη και λαμπερή πανσέληνος της χρονιάς είναι γεγονός.

Ο Ήλιος και η Σελήνη σχηματίζουν αντίθεση στον Λέοντα και τον Υδροχόο: δεξιά πλευρά του μυαλού, καλλιτεχνική εναντίον αριστερής πλευράς, επιστημονικής.

Ο Υδροχόος πηγάζει από τον αναλυτικό μετωπιαίο φλοιό, σε αντίθεση με τον Λέοντα, που λειτουργεί από την καρδιά. Σε αυτή την Πανσέληνο, μια δόση της λογικής του Υδροχόου μπαίνει μέσα στην παρορμητική, δημιουργική καρδιά του Λέοντα.

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο έρχεται σαν ριζοσπαστική, εξεταστική αστραπή. Η σταθερή αντίθεση αυτής της Πανσέληνου συχνά φέρνει αντιδράσεις περηφάνιας και επιθετικότητας. Όταν διοχετεύεται σωστά, η ενέργεια αυτό μπορεί να είναι δυναμωτική και απελευθερωτική.

Νιώθουμε την κάθε Πανσέληνο και τη δυνατή της ενέργεια όχι μόνο την ίδια μέρα αλλά πολλές μέρες πριν και μετά. Τα έντονα συναισθήματα και η διαίσθηση, όπως τα βιώνουν οι γυναίκες πριν την έμμηνο ρύση τους.

Κατά τη διάρκεια της Πανσέληνου, είναι πιο πιθανό να αντιδράσουμε υπερβολικά. Είναι καθήκον μας να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να μην αντιδράσουμε ό,τι κι αν συμβεί.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν σκεφτούμε ότι αυτή η Πανσέληνος θα σχηματίσει άμεση αντίθεση με την Αφροδίτη στον Λέοντα. Προσέξετε τις διαπροσωπικές εντάσεις. Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στα τσάκρα του λαιμού και του τρίτου ματιού.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης όλων όσων σχετίζονται με τον έρωτα, συνεργάζεται με τον Υδροχόο, την επερχόμενη πανσέληνο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να περιμένετε κάποιο μεγάλο δράμα στις οικογενειακές, ερωτικές και φιλικές σχέσεις σας.

Τα ζώδια που η πανσέληνος του Αυγούστου 2019 θα επηρεάσει περισσότερο, είναι ο Ταύρος, ο Λέων, ο Σκορπιός και ο Υδροχόος.

Αυτά τα 4 ζώδια μπορεί να καταστρέψουν τις σχέσεις τους…. αν δεν προχωρήσουν με προσοχή. Η πανσέληνος της 15ης Αυγούστου, θα μπορούσε να οδηγήσει σε εκρηκτικά επιχειρήματα και ριζοσπαστικές αποφάσεις.

Η παρουσία του Άρη και του Πλούτωνα κατά την πανσέληνο του Αυγούστου, θα επισημάνει τις ανισορροπίες δυνάμεων. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί ξαφνικά να αισθανθείτε οδυνηρά, μια ανισορροπία δυναμικής σε μια στενή σχέση. Επιπλέον, μπορεί να δεχτείτε άθελά σας, λιγότερα από όσα αξίζετε.

Η Σελήνη απέναντι από την Αφροδίτη, αυξάνει την ανάγκη σας για αγάπη και στοργή, ανεξάρτητα από τις συνέπειες. Επομένως, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να μειώσετε τα πρότυπά σας, απλά και μόνο, για να αποφύγετε τη μοναξιά.

Μπορείτε να παραβλέψετε τις αδυναμίες του χαρακτήρα πιθανών συντρόφων, που είναι προφανείς στους υπόλοιπους γύρω σας. Δεν μπορείτε να λειτουργήσετε, αν δεν λαμβάνετε αληθινή αγάπη, σε αντάλλαγμα.

Οι Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος, είναι τα ζώδια που πιθανότατα, θα παγιδευτούν σ’ αυτό το δράμα, κατά την πανσέληνο του Αυγούστου 2019, στον Υδροχόο.

Ταύρος( 20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ταύρε, η πεισματάρικη φύση σας, σημαίνει ότι ίσως έχετε αφήσει μερικά οικογενειακά προβλήματα να σιγοβράζουν μέσα σας, για πάρα πολύ καιρό. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε όλα όσα αγνοήσατε, θα μπορούσαν ενδεχομένως να κοχλάσουν και να δημιουργήσουν μεγάλη αναστάτωση κατά τη διάρκεια της πανσελήνου.. τον Αύγουστο του 2019.

Παρόλο που είναι πάντα πιο εύκολο να αγνοήσετε κάτι που σας κάνει να νιώθετε άβολα, ο μόνος τρόπος να ξεπεράσετε την ένταση, είναι να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα με λογική, σαν ώριμα άτομα. Μην δεσμεύεστε σε κάτι λάθος, ειδικά όταν αφορά την οικογένειά σας, μόνο και μόνο επειδή περάσατε πολύ χρόνο για να το διαμορφώσετε. Δεν είναι ποτέ αργά, για να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Λέοντα, είστε γεμάτοι φωτιά, κάθε μέρα. Αυτό συνήθως εκδηλώνεται σαν πάθος και προσελκύει ανθρώπους γύρω σας. Ωστόσο, όταν τα πράγματα στραβώνουν, μπορεί να χρησιμοποιήσετε τη φωτιά σας για να κάψετε τα πάντα στη γη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα κατά την πανσέληνο του Αυγούστου του 2019.

Αν δεν θέλετε να περάσετε το δεύτερο μισό του Αυγούστου ταξινομώντας τις στάχτες των προηγούμενων σχέσεων σας, ας έχετε εύκαιρο ένα πυροσβεστήρα.

Αν πιστεύετε πως δεν μπορείτε να ελέγξετε το θυμό σας, ίσως είναι καλύτερα να μείνετε κάτω από τα σκεπάσματα, κατά τη διάρκεια της πανσελήνου και να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας δράματα στην τηλεόραση, αντί να τα δημιουργείτε στην καθημερινότητά σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Σκορπιέ θα έχετε έμπνευση και θα πείτε όσα σκέφτεστε κατά την πανσέληνο του Αυγούστου του 2019…. αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό πράγμα. Ισχύει ιδιαίτερα, αν βρίσκεστε σε σχέσεις που περνάνε κάποιες δυσκολίες. Η αιχμηρή σας γλώσσα, θα σας προκαλέσει πιθανότατα προβλήματα. Να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, πως μόλις πείτε κάτι, δε θα μπορείτε να το πάρετε πίσω, αργότερα.

Θα εξυπηρετηθείτε καλύτερα κατά τη διάρκεια της πανσελήνου, περνώντας την μέρα σας με περισυλλογή. Μ’ αυτό τον τρόπο θα διασφαλίσετε, ότι δεν θα εξαπολύσετε το θυμό σας που θα τερματίσει τη σχέση σας με κάποιον, που δε θα σας συγχωρήσει- ανεξάρτητα από το πόσο μετανιωμένοι, θα είστε αργότερα.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Υδροχόε, είσαστε πάντα ικανοποιημένοι ακολουθώντας τον δικό σας τρόπο, και η πανσέληνος του Αυγούστου του 2019, δεν αποτελεί εξαίρεση. Είτε πρόκειται για δουλειά, σχέση ή το ζωτικό σας χώρο, αν αισθάνεστε ότι έχετε μείνει πολύ καιρό στο πάρτι, τώρα είναι η ώρα να κάνετε την έξοδο σας. Το να ξεκινήσετε από την αρχή, μπορεί να είναι τρομακτικό… αλλά από όλα τα ζώδια, είστε οι πιο ειδικοί στο να χαράζετε το δικό σας μονοπάτι. Περάστε λίγο χρόνο κατά τη διάρκεια της πανσελήνου σκεπτόμενοι, τι θέλετε πραγματικά από τη ζωή.

Γενικά κάθε ζώδιο, πιθανότατα θα περάσει κάποιες εντάσεις στη σχέση του. Αφουγκραστείτε τα συναισθήματά σας και προσπαθήστε να τα ταξινομήσετε… αντί να τα αγνοήσετε και να συμπεριφερθείτε με αυτοέλεγχο. Τώρα είναι η ώρα να σκάψετε βαθιά και να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας, ώστε να μπορέσετε να ελαφρύνετε, το καρμικό φορτίο σας.