Ποια βουλευτίνα έδειξε τα…νύχια της γδέρνοντας άνδρα;

Δεν ξέρουμε εαν η βουλευτίνα είναι λιοντάρι στο ζώδιο, αλλά σίγουρα έδειξε τα νύχια της. Μια και σύμφωνα με μήνυση που της έγινε όχι μόνο φέρεται να χειροδίκησε σε βάρος άνδρα αλλά και τον έγδαρε με τα νύχια της στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο. Ο λόγος για την Ελένη Αυλωνίτου  που προκειμένου να πείσει τα μέλη της επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής να μην εισηγηθούν την άρση της βουλευτικής της ασυλίας για υπόθεση που συνέβη πριν από πέντε χρόνια, όταν η ίδια δεν ήταν μέλος του κοινοβουλίου επικαλέστηκε πολιτική δίωξη!


Συγκεκριμένα το επεισόδιο έγινε το 2012 με εμπλεκόμενους την τότε ερευνήτρια Ελένη Αυλωνίτου και τον διευθυντή του Εθνικού Κέντρου Αθλητικών Ερευνών (ΕΚΑΕ) στο ΟΑΚΑ Σταύρο Χάντζο.
Οι δύο πρωταγωνιστές αλληλομηνύθηκαν ενώ η μηνυτήρια αναφορά του κ. Χάντζου που εξετάστηκε από την επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής υποστηρίζει ότι η κυρία Αυλωνίτου χειροδίκησε εναντίον του, γδέρνοντάς τον με τα νύχια της αρχικά και εν συνεχεία απωθώντας τον με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να μεταφερθεί στο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες. Μάλιστα, τότε η σημερινή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε οδηγηθεί στο αυτόφωρο.
Αρχικά, τα επιχειρήματα της βουλευτού δεν έπεισαν την πλειοψηφία καθώς εκτός της αντιπολίτευσης υπερ της άρσης ψήφισαν δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο πριν την λήξη της διαδικασίας όμως ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος πέτυχε την αναβολή της με το πρόσχημα ότι απαιτείται ειδική συνεδρίαση προκειμένου η επιτροπή να εξετάσει εάν πρέπει να προστατεύονται οι βουλευτές οι οποίοι αν και δεν είχαν τη βουλευτική ιδιότητα διώχθηκαν με πολιτικά κίνητρα.

Check Also

Είναι η ώρα Ελλάδας και Κύπρου στην Ε.Ε.

Η πλαδαρή πολιτική δεκαετιών Αθηνών-Λευκωσίας για αντιμετώπιση του τουρκικού επεκτατισμού με υποχωρήσεις έχει συντριβεί. Οι …

Την «καρέκλα ουκ ελάττω παραδώσω»…..

Δεν μας εξέπληξε η απόφαση της Δημοκρατικής Παράταξης για στήριξη του υποψηφίου για την προεδρία …