Πασχαλινά πακέτα με τρόφιμα μοίρασε ο Δήμος Αθηναίων σε 3850 φτωχές οικογένειες

Ολοκληρώθηκε η διανομή πασχαλινών πακέτων σε 3.850 οικογένειες μέσω του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων. Η διαδικασία διήρκησε επτά ημέρες και έγινε με απόλυτη διακριτικότητα προς τους πολίτες που υποστηρίζονται από τον κόμβο.

Τα εορταστικά πακέτα, που περιείχαν κρέας, είδη προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά, τρόφιμα, τσουρέκια, καθώς και τα απαραίτητα παραδοσιακά είδη για το πασχαλινό τραπέζι.

«Ο Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων στηρίζει 4.000 οικογένειες, περίπου 14.000 ανθρώπους σε όλη την πόλη» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, σημειώνοντας ότι «η μεγάλη συμμετοχή ιδιωτών και φορέων αποτελεί τεράστιο δείγμα εμπιστοσύνης για τη δουλειά που γίνεται αλλά και μεγάλη ευθύνη για το μέλλον»

Ο κ. Καμίνης σημείωσε ότι η επιτυχία της μεγάλης αυτής και εξαιρετικά σύνθετης δράσης, που έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν είναι μόνο η μαζικότητά της αλλά κυρίως ότι διεξήχθη σε όρους απόλυτου σεβασμού στην αξιοπρέπεια των ανθρώπων που δοκιμάζονται από την κρίση». Περνάμε οριστικά από τη φιλανθρωπία στην οργανωμένη αλληλεγγύη, τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Τα πακέτα ήταν προσφορά της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Η Δύναμη της Προσφοράς», με τη στήριξη των εταιρειών Sca Hygiene Products, Πλαστικά Ελλάδος, Μαρινόπουλος Α.Ε. και Καραμολέγκος.

Check Also

Ελλάδα – Λάρισα: Δημιουργείται αμερικανική βάση με UAV στην 110 ΠΜ – Θα παρακολουθούν όλο το Αιγαίο

Νέα δεδομένα όσον αφορά την επιτήρηση στο Αιγαίο δημιουργεί η αμερικανική βάση στην 110 Πτέρυγα …

 8χρονος που φιλοξενήθηκε στην Κιβωτό:«Με έβαλε τιμωρία στο κλουβί για τα παπαγαλάκια»

Τη δική του περιγραφή για τα όσα έζησε στην Κιβωτό του Κόσμου, τις γρατζουνιές και …