Παροιμιώδης η έλλειψη πολιτικής ευθιξίας του Υπουργού Δικαιοσύνης και του ΠτΔ λέει το ΑΚΕΛ

“Η έλλειψη πολιτικής ευθιξίας του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης είναι παροιμιώδης” αναφέρει σε γραπτή του δήλωση του ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Άριστου Δαμιανού.

Παράλληλα συμπλήρωσε πως “Ανάλογη είναι και του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος προφανώς για λόγους εσωκομματικών ισορροπιών καλύπτει πολιτικά τον κ. Ιωνά Νικολάου”.

“Τα γεγονότα είναι εκεί και δυστυχώς θυμίζουν άλλες εποχές που παραπέμπουν στην άγρια Δύση. Μόνο το τελευταίο διάστημα καταγράφονται επιθέσεις με ρουκετοβόλα, πολλαπλές δολοφονίες, βομβιστικές επιθέσεις, εμπρησμοί και πολλά άλλα σοβαρά εγκλήματα. Στις δε Κεντρικές Φυλακές, τις οποίες ατυχώς ο κ. Νικολάου αποκάλεσε «ξενοδοχεία πέντε αστέρων», μετά τις μαζικές αυτοκτονίες συνεχίζονται οι κακοποιήσεις και η διακίνηση ναρκωτικών, ενώ οι επιθέσεις εντός και εκτός φυλακών κατά δεσμοφυλάκων αποτελούν συχνό φαινόμενο” τονισε.

Την ίδια στιγμή διερωτάται “τι από όλα αυτά δεν καταλαβαίνει ο κ. Υπουργός;”

“Το φύλλο συκής δε, ο Υπουργός μετά από πέντε χρόνια να προσπαθεί να δικαιολογήσει την αποτυχία του φορτώνοντας τα πάντα στην προηγούμενη κυβέρνηση, έχει πέσει προ πολλού” κατέληξε.

Check Also

ΔΗΚΟ: Η απόφαση του Ανωτάτου δεν αναιρεί την αυταπόδεικτη σύγκρουση συμφέροντος

«Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου δεν αναιρεί το πολιτικά μεμπτό γεγονός» δηλαδή την  αυταπόδεικτη σύγκρουση …

Ανώτατο: Αντισυνταγματική η απόφαση της Βουλής για έλεγχο Γ. και Β. Εισαγγελέα

Αντισυνταγματική, εξ υπαρχής άκυρη και άνευ οιουδήποτε απολύτως νομικού αποτελέσματος κρίθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο …