Φαίδωνος: Πριν τις εκλογές θα δημοσιευτούν τα ονόματα πολιτικών αρχηγών

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος στον Άλφα και στην εκπομπή “Ενημέρωση”, ανέφερε πως έχει εις βάρος του 4 αγωγές, τρεις εκ των οποίων είναι υπόθεση λίβελου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Φαίδωνος τόνισε ότι “με προβληματίζει πολύ εάν το πρόβλημα είναι ότι όλα αυτά τα μαθαίνω εγώ και όχι γιατί γίνονται τέτοια περιστατικά από συγκεκριμένα άτομα”. Σημείωσε επίσης ότι “αυτοί που τα ξέρουν και δεν μιλούν είναι γιατί δεν θέλουν να διαταράξουν τις κοινωνικές, τις οικογενειακές ή τις οικονομικές τους σχέσεις”.

Αναφέρθηκε επίσης σε μίζες που δόθηκαν από επιχειρηματίες σε δημόσιους λειτουργούς όπως επίσης και σε συζήτηση που είχε με αρμόδιο λειτουργό ο οποίος μίλησε με τον δήμαρχο και του τόνισε ότι δεν θέλει να κάνει καταγγελία γιατί θα “του κολλήσει το σύστημα”.

Παράλληλα είπε πως υπάρχουν κάποιοι θεσμοί στο κράτος που ακόμη στέκουν όπως του Γενικού Ελεγκτή και του Γενικού Εισαγγελέα.

Έκανε επίσης έκκληση “να μιλήσει ο κόσμος γιατί είναι πολλοί που ξέρουν. Να πάρουν το θάρρος και δεν πειράζει αν χάσουν φίλους, να συνεργαστούν με τον Γενικό Ελεγκτή. Η κοινωνία γνωρίζει”.

Σε ότι αφορά τις καταγγελίες προς ηγέτες πολιτικών κομμάτων, ο ίδιος ο Δήμαρχος Πάφου τόνισε πως τα ονόματα των εν λόγω αρχηγών θα βγουν στην δημοσιότητα πριν από τις εκλογές.