Παπούλιας: «Κάτι αλλάζει στην Ευρώπη»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας σε δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς σοβαρά επεισόδια. Επίσης, χωρίς σοβαρά επεισόδια ολοκληρώθηκε και η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα.

Αισιόδοξο ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη σημειώνοντας πως ο ελληνικός λαός τα έχει δώσει όλα και μάλιστα περισσότερα από άλλες χώρες που επίσης δοκιμάζονται, ωστόσο διαβλέπει ότι στην Ευρώπη κάτι αλλάζει.

» Πρέπει να βγούμε από την κρίση. Δεν μπορείς να ζητάς περισσότερα απο αυτόν τον λαό γιατι τα έχει δώσει όλα. Νομίζω όμως ότι στην Ευρώπη κάτι αλλάζει» τόνισε ο κ. Παπούλιας.

Εν τω μεταξύ, οι παρελάσεις που τελούσαν υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ολοκληρώθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη χωρίς σοβαρά επεισόδια.

Ωστόσο, στην Αθήνα, πριν την έναρξη της παρέλασης η ΕΛ.ΑΣ προέβη σε δύο προσαγωγές γυναικών, οι οποίες προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να περάσουν μπροστά, ώστε να δουν την παρέλαση.

 

Check Also

Πάτρα: Μαθητής πέταξε κροτίδα σε σχολείο επειδή απαγορεύτηκε το κάπνισμα

Share Twitter Θεριακλής μαθητής στην Πάτρα δεν ανέχθηκε την απαγόρευση του τσιγάρου σε δημόσιους χώρους …

Ελλάδα: Στο εδώλιο την Παρασκευή ο πατέρας του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη

Share Twitter Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ο Ανδρέας Γιακουμάκης, πατέρας του αδικοχαμένου Βαγγέλη. Ο …