Παπαδάκης: Καταχώρηση αγωγής κατά Σιζόπουλου για λίβελλο

Ο δικηγόρος του ευρωβουλευτή της ΕΔΕΚ, Δημήτρη Παπαδάκη, Θεοφάνης Ανδρέου, προειδοποιεί τον Μαρίνο Σιζόπουλο με  καταχώρηση αγωγής εναντίον του, για συκοφαντική δυσφήμηση, λίβελλο και επιζήμια ψευδολογία, ,  σε σχέση με πρωινές δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο.

Ο δικηγόρος του κ. Παπαδάκη καλεί τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ να παρουσιαστεί εντός 24 ωρών στον Αρχηγό Αστυνομίας προβαίνοντας σε επίσημη καταγγελία και καταθέτοντας τα έγγραφα και τα στοιχεία που διατείνεται ότι κατέχει. Σε αντίθετη περίπτωση γνωστοποιεί ότι θα προχωρήσει άμεσα σε καταχώρηση αγωγής εναντίον του κ. Σιζόπουλου, ζητώντας άρση της βουλευτικής του ασυλίας, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο διάπραξης του αδικήματος της δημοσίευσης ψευδών ειδήσεων εκ μέρους του.

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος είχε αναφέρει σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ότι «ο Δημήτρης Παπαδάκης με διάφορες παραστάσεις, ας τις χαρακτηρίσω όχι αληθείς παραστάσεις, επιχείρησε συστηματικά να οικειοποιηθεί και χρήματα του ευρωκοινοβουλίου για να χρηματοδοτήσει μια ιδιωτική κερδοσκοπική επιχείρηση με την οποία ο ίδιος έχει σχέση. Αυτό είναι παράνομο και παράτυπο. Δεν μπορούμε να δεχθούμε τέτοιου είδους παρατυπίες και παρανομίες στην ΕΔΕΚ».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Δήλωση Θεοφάνη Ανδρέου, Δικηγόρου Δημήτρη Παπαδάκη

Check Also

Τον έπιασαν να κοιμάται στο αυτοκίνητο – Εντόπισαν χαλκό και εργαλείο κοπής σιδήρου

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 34 και 35 ετών, προχώρησε τα ξημερώματα η Αστυνομία σε …

Συνελήφθησαν 33χρονος και 18χρονος για κλοπές αυτοκινήτων

Δύο πρόσωπα συνέλαβε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις …