Πανσέληνος στο Ζυγό – Προβλέψεις – Ποια ζώδια θα επηρεάσει

Πανσέληνος στο Ζυγό – Ποια ζώδια θα επηρεάσει

Η σημερινή  πανσέληνος, είναι η πρώτη από τις τέσσερις που θα ακολουθήσουν το 2021.

Μια υπερπανσέληνος… μπορεί να είναι μια νέα σελήνη ή μια πανσέληνος, που συμβαίνει όταν η σελήνη βρίσκεται σε περίγειο, δηλαδή στην κοντινότερη απόστασή της από τη γη.

Η Πανσέληνος του Μαρτίου είναι επίσης γνωστή σαν πανσέληνος των σκουληκιών, επειδή αυτή την εποχή μαλακώνει το έδαφος από τις βροχές και βγαίνουν τα σκουλήκια.

Ο ήλιος από τον έντονο Κριό και η σελήνη από τον διπλωμάτη Ζυγό κάνουν αντίθεση μεταξύ τους, στον άξονα του εαυτού (Κριός) και των άλλων (Ζυγός). Η υπερπανσέληνος του Ζυγού, μας ρωτά αν ικανοποιούμε τις ανάγκες μας και τις ανάγκες των άλλων.

Κάθε σχέση αποκαλύπτει ποιοι είμαστε και πού βρισκόμαστε στη ζωή. Οι εξωτερικές συγκρούσεις, αντανακλούν απλά…. την εσωτερική μας σύγκρουση. Η υγεία των σχέσεων μας, εξαρτάται από την επικοινωνία μας. Ο Ζυγός ενδιαφέρεται επίσης για την κοινωνία.

Η αγάπη και η κοινωνία είναι οι ξεχασμένοι παλμοί της ανθρωπότητας. Είναι θαμμένες κάτω από ένα βουνό κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και του τείχους των σπιτιών μας.

Κανένας μας δεν νιώθει πραγματικά συνδεδεμένος με τον συνάνθρωπό του σήμερα. Ακόμη και πριν από την πανδημία, η κοινωνική και συναισθηματική μας νοημοσύνη, γινόταν όλο και πιο σπάνια. Αν δεν μπορούμε πλέον να κοιτάμε ο ένας τον άλλον στα μάτια όταν μιλάμε ή αν ξεχάσουμε την τέχνη της πολιτικής διαφωνίας, τι μας μένει;

Ποιος θα διδάξει τη νεολαία να είναι άνθρωποι; Αν εξετάσουμε από ένα καθαρά ριζοσπαστικό πλαίσιο την κοινωνία μας θα δούμε πώς εμφανίζεται η κοινωνική δικαιοσύνη. Όπως και το είδος των συζητήσεων που κάνουμε με κάποιον. Καθώς η έρευνα θα εμβαθύνει, πρέπει να αφήσουμε πίσω μας ορισμένα πράγματα για να παραμείνουμε σε ευθυγράμμιση.

Εξωτερικά, αυτό μπορεί να είναι μια δουλειά ή μια σχέση, αλλά ουσιαστικά έχει να κάνει με τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις μας. Μπορεί αρχικά να δυσκολευτούμε πολύ για να τα παρατήσουμε, επειδή δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς αυτά. Είναι πιο εύκολο να μείνουμε εκεί που είμαστε και να μην κάνουμε αλλαγές.

Πρέπει όμως να αντισταθούμε σ’ αυτόν τον εφησυχασμό. Να δούμε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι και ν’ αναλάβουμε δράση. Ταυτόχρονα, πρέπει να μάθουμε να συγχωρούμε και να ζητάμε συγχώρεση. Αυτή είναι η λεπτή ισορροπία της «τραμπάλας» Κριού/Ζυγού.

Η ψυχική και σωματική ενέργεια αυξάνεται σημαντικά σε κάθε πανσέληνο. Το ίδιο συμβαίνει με τα συναισθήματα και τη διαίσθηση.

Οι Πανσέληνοι κατά την περίοδο του Κριού τείνουν να είναι θυμωμένες, ανυπόμονες και ανήσυχες. Τίποτα δεν φαίνεται να έρχεται αρκετά γρήγορα. Ίσως υπάρξουν και υπερβολικές αντιδράσεις. Αυτό θα φανεί ακόμη πιο αληθινό, δεδομένου ότι αυτή η υπερπανσέληνος θα κάνει ακριβή αντίθεση τόσο με τον Χείρωνα, όσο και με την Αφροδίτη στον Κριό.

Ο Ήλιος, ο Χείρωνας και η Αφροδίτη θα βρίσκονται σε στενή πολυαστρία. Μείνετε όσο πιο ψύχραιμοι μπορείτε και φροντίστε να παρακολουθείτε τις διαπροσωπικές σας συγκρούσεις, όπως και τις διαφωνίες σας.

Ποια ζώδια θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Ζυγό;

Τα ζώδια που δέχονται επιρροή από την Πανσέληνο είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου. Ωστόσο προσεχτικοί πρέπει να είναι και όσοι έχουν σε ένα από τα παραπάνω ζώδια τον ωροσκόπο τους ή τους πλανήτες τους.

Πανσέληνος στον Ζυγό και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο άξονα του ζωδίου σου φέρνει κάποια σημαντική εξέλιξη στη σχέση σου και ίσως να σου δημιουργεί την αίσθηση πως ολοκληρώνεται ένας κύκλος με τρόπο έντονο και ανατρεπτικό. Καλό είναι βέβαια, να διατηρήσεις όσο γίνεται την υπομονή και την ψυχραιμία σου, αποφεύγοντας κινήσεις που προέρχονται από συναισθηματική ένταση, που θα είναι αρκετά δύσκολο να ανακαλέσεις. Από την άλλη, αν έχεις λάβει οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις, ίσως να έχει έρθει η στιγμή να αφήσεις πίσω σου κάτι παλιό, για να υποδεχθείς κάτι καινούριο…

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού φέρνει κάποιες εξελίξεις στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά στην εργασιακή σου καθημερινότητα και γενικότερα στις προγραμματισμένες σου συνήθειες. Ίσως να κάνεις μία παύση από τα επαγγελματικά σου καθήκοντα τις μέρες αυτές ή να αφήνεσαι σε μικρές απολαύσεις και στιγμές χαλάρωσης, που σε βγάζουν από τη ρουτίνα σου, κάποιο διατροφικό πρόγραμμα που ακολουθούσες ή απλώς τους έντονους ρυθμούς της ζωής σου. Επίτρεψε στον εαυτό σου να χαρεί και να βάλει για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις, ώστε να επιστρέψεις δριμύτερος στα καθήκοντά σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με αυτή την Πανσέληνο, πιθανόν να αποφασίζεις να εγκαταλείψεις ένα δημιουργικό εγχείρημα που είχες αναλάβει, με σκοπό να εξελιχθείς επαγγελματικά, αφού διαπιστώνεις πως η συνεργασία αυτή δεν εξελίσσεται όπως τη φανταζόσουν. Όσον αφορά στον ερωτικό τομέα, ίσως να υπάρξουν εξελίξεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον ή πιθανόν να αφήνεις πίσω σου μία αισθηματική υπόθεση, καθώς διαπιστώνεις ότι διαφέρουν κατά πολύ τα όνειρα που έχετε για το μέλλον…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά το σπίτι, τις οικογενειακές σου σχέσεις και το παρελθόν. Από την άλλη, φαίνεται να κλείνει ένας κύκλος στις σχέσεις σου με τους γονείς σου και να αναδιαμορφώνονται οι συσχετισμοί μεταξύ σας. Το σπίτι σου ως οίκημα έρχεται επίσης σε πρώτο πλάνο και ίσως θελήσεις να το αλλάξεις αισθηματικά ή και να σκεφτείς το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης.

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος που κορυφώνεται στο ζώδιο του Ζυγού, επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να ολοκληρώνεις μία συνεργασία, μία διαπραγμάτευση ή μία περίοδο εκμάθησης ενός νέου αντικειμένου ή μιας ξένης γλώσσας. Σε κάθε περίπτωση, οι μέρες είναι ιδανικές για να προβάλεις τον εξωστρεφή εαυτό σου, να ανταλλάξεις ιδέες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά στα οικονομικά σου. Ίσως να αλλάζεις κάτι στο εισόδημά σου τις μέρες αυτές, να πραγματοποιείς μία αγορά, μία επένδυση ή γενικώς να προσπαθείς να φέρεις σε μία ισορροπία τις εκκρεμότητές σου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να καταφέρνεις να απεμπλακείς από ένα χρέος ή να προχωράς σε μία αγοραπωλησία. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου ίσως να παρατηρήσουν κάποια αλλαγή στα οικονομικά του συντρόφου τους ή να αποφασίζουν να αποκτήσουν ένα κοινό ταμείο. Γενικά, θέματα που έχουν να κάνουν με την ανάγκη σου για ασφάλεια έρχονται σε πρώτο πλάνο, όπως επίσης και ό,τι αφορά στην αυτοεκτίμηση και τις αξίες σου.

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιό σου, κουβαλά αρκετή ένταση. Από τη μία, ενδέχεται να υπάρξει κάποια σύγκρουση με το ταίρι σου ή μία απροσδόκητη εξέλιξη στη ζωή του, που αλλάζει τις ισορροπίες μέσα στη σχέση. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να δεχθείς μία ξαφνική πρόταση για συμβίωση ή για επισημοποίηση της σχέσης σας τις μέρες αυτές. Εξελίξεις θα συμβούν και στις επαγγελματικές σχέσεις σου, με πιθανές ανακατατάξεις στα άτομα που συνεργάζεσαι ή με τη διακοπή μιας συνεργασίας σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δημιουργεί την ανάγκη για ξεκούραση. Θα θελήσεις να ρίξεις τους ρυθμούς σου τις μέρες αυτές. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, καλό είναι να αποφύγεις οποιαδήποτε εμπλοκή σε παρασκηνιακές συζητήσεις, που θα μπορούσαν να διαταράξουν το κλίμα με συναδέλφους σου καθώς και να αναβάλεις για αργότερα την έναρξη μιας συνεργασίας ή καινούριας συμφωνίας, που ίσως ετοιμάζεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, κορυφώνει κάποια γεγονότα που αφορούν μελλοντικούς σου στόχους, επαγγελματικές συνεργασίες που σχεδιάζεις να ξεκινήσεις, καθώς και τη συμμετοχή σου σε μια ομάδα, σύλλογο ή οργάνωση. Όλα αυτά δέχονται κάποιες νέες και ίσως απροσδόκητες εξελίξεις που ανατρέπουν το σκηνικό, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες μοιραίες παρουσίες από το φιλικό σου περιβάλλον, που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση ενός σχεδίου σου. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιου είδους ρήξη με έναν συνεργάτη σου ή με κάποιον φίλο, η οποία θα σε οδηγήσει να αναθεωρήσεις τον κοινωνικό σου κύκλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού που κορυφώνεται στις 19 Απριλίου, φέρνει κάποιες εξελίξεις που αφορούν την καριέρα σου, αλλά και γενικά τη δημόσια εικόνα σου. Ίσως να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που αφορούν μία συνεργασία, τη σχέση σου με κάποιον ανώτερο ή ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ξαφνικές ανακατατάξεις στα παραπάνω. Παράλληλα, θα σε απασχολήσει η δημόσια εικόνα σου και ενδεχομένως να κάνεις κάποιες αλλαγές, υιοθετώντας ένα διαφορετικό προφίλ. Η επισημοποίηση της σχέσης σου ή κάποιες εξελίξεις που αφορούν το γάμο σου, είναι επίσης πιθανό να προκύψουν τις ημέρες αυτές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά θέματα εκπαίδευσης, συνεργασιών με το εξωτερικό και νομικές σου υποθέσεις. Τα παραπάνω ζητήματα φαίνεται πως πλησιάζουν σε μία κορύφωση τις μέρες αυτές και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατρεπτικά γεγονότα ή νέα, που θα διαμορφώσουν ένα διαφορετικό σκηνικό από αυτό που ανέμενες. Αν διατηρείς μία σχέση από απόσταση, τις μέρες αυτές ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις, που αλλάζουν τα δεδομένα…

ΙΧΘΕΙΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού φέρνει σημαντικές εξελίξεις στο μόνιμο δεσμό σου και σε οικονομικά σου ζητήματα. Από την μία ενδέχεται να σε απασχολήσουν θέματα συμβίωσης, υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας μέσα στη σχέση σου, που θα σε οδηγήσουν σε αποφάσεις για το μέλλον της. Παράλληλα, τα οικονομικά του συντρόφου σου έρχονται σε πρώτο πλάνο και ίσως υπάρξει κάποια διένεξη ανάμεσά σας σχετικά με τη διαχείρισή τους. Από την άλλη, κάποια οικονομική συμφωνία φαίνεται να δρομολογείται. Καλό είναι να αποφύγεις υπογραφές το διάστημα αυτό και να τις αναβάλεις για αργότερα.

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Ένας διαφορετικός Ιούλιος

Αστρολογία – Ζώδια: Ένας διαφορετικός Ιούλιος Ζώδια Ιούλιος 2022 : Έρχονται αλλαγές , οπότε προετοιμαστείτε …

Αστρολογία – Πανσέληνος: Αυτά τα ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

Αστρολογία – Πανσέληνος: Αυτά τα ζώδια επηρεάζονται περισσότερο 14/06 Πανσέληνος – Ποιο είναι το πνευματικό …