Θεοχάρους: Δεν θα εκπλαγούμε αν διαπιστωθούν σχέσεις τούρκων τζιχαντιστών με τους «Ως Δαμέ»

Δεν θα εκπλαγούμε αν διαπιστωθούν σχέσεις Τούρκων Τζιχαντιστών με τους «Ως Δαμέ», τόνισε σε δήλωσή της η πρόεδρος του κινήματος Αλληλεγγύη, Δρ Ελένη Θεοχάρους.

Αυτούσια η δήλωση:

Η διαβόητη οργάνωση «Ως Δαμέ» χαρακτηρίζει την κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας ως «κυβέρνηση του νότου». Ας την κρίνει ο κυπριακός λαός!

Θεωρεί ακόμη πως τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας ελήφθησαν για την οριστική επιβολή της διχοτόμησης, ενώ η οργάνωση που διένυσε το οδόφραγμα «λοκματζή» γρονθοκοπώντας εθνοφρουρούς, απαιτεί την αφαίρεση του «φράκτη Νουρή» για να επανενωθούν οι οπαδοί της με τους βόρειους.

Δυστυχώς ο «φράκτης Νουρή» είναι το μόνο ανάχωμα στην επέλαση των λάθρα διακινουμένων από την Τουρκία τζιχαντιστών. Δεν θα εκπλαγούμε αν διαπιστωθούν σχέσεις μεταξύ των τζιχαντιστών και των «Ως Δαμέ».

Βεβαίως, εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά πως οι «Ως Δαμέ» και η κυβέρνηση συμπλέουν αρμονικά στον στόχο της αναγνώρισης των βορείων, της αποαναγνώρισης των νοτίων και της δημιουργίας κράτους προτεκτοράτου της Τουρκίας με τη μορφή της χαλαρής αποκεντρωμένης συνομοσπονδίας δύο κυρίαρχων κοινοτικών κρατών.

Όλα τα άλλα είναι προπέτασμα καπνού, αλλά εμείς ανθιστάμεθα!