Πήγε με την ερωμένη του στην Ιταλία και κόλλησε κορωνοϊό….

Του βγήκε ξινό το «δήθεν» επαγγελματικό ταξίδι του 30χρονου Βρετανού…. Στη γυναίκα του είχε πει ότι θα πάει για επαγγελματικό ταξίδι σε μία άλλη πόλη στη Βρετανία αλλά, αυτός «πετάχτηκε» με την ερωμένη του … μέχρι την Ιταλία…

Ο άτυχος άνδρας κόλλησε κορωνοϊό κατά την διάρκεια μιας ερωτικής του απόδρασης στην Ιταλία, την οποία πλάσαρε στην σύζυγο του ως επαγγελματικό ταξίδι, εντός των τειχών της Βρετανίας.

Αντί γι΄ αυτό πετάχτηκε για λίγες ημέρες στην Ιταλία μαζί με την ερωμένη του, ζώντας τις ανάλογες στιγμές πάθους μακριά από την συζυγική εστία και την ήρεμη ζωή ενός οικογενειάρχη. Λίγες ημέρες όμως μετά την επιστροφή του άρχισε να έχει διάφορα συμπτώματα και μετά από τις ανάλογες εξετάσεις βρέθηκε θετικός στον ιό.

Τότε ήταν που αποκάλυψε μόνο στους γιατρούς του ότι είχε ταξιδέψει στην Ιταλία με την ερωμένη του, λέγοντας ψέματα στην γυναίκα του για δήθεν επαγγελματικό ταξίδι σε πόλη της Αγγλίας.

«Ο τύπος έχει γίνει το θέμα της ημέρας σε ότι αφορά τους γιατρούς αλλά και τους αξιωματούχους του συστήματος υγείας που έμαθαν την ιστορία» εκμυστηρεύθηκε πηγή με γνώση του θέματος υπό το καθεστώς της ανωνυμίας.

Το μόνο που τον έσωσε από την αποκάλυψη της εξωσυζυγικής του σχέσης ήταν ότι επέστρεψε στην Βρετανία λίγες ώρες πριν απαγορευθούν οι πτήσεις από την Ιταλία.

Νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση και παρά το γεγονός ότι οι γιατροί τον πίεσαν να τους δώσει το όνομα της γυναίκας με την οποία ήταν μαζί, αυτός αρνήθηκε κατηγορηματικά να το κάνει.

Την ίδια στιγμή η σύζυγος του βιώνει την υποχρεωτική καραντίνα των δύο εβδομάδων, αγνοώντας την ερωτική απόδραση του άντρα της, η οποία του χάρισε για παράσημο τον κορωνοϊό!

Check Also

”Όσκαρ ψυχραιμίας” για 12χρονο Ιταλό που έτρεχε ξωπίσω του μια αρκούδα..! (Video)

Share Twitter Όσκαρ ψυχραιμίας θα ελάμβανε, αν υπήρχε, ο 12χρονος Αλεσάντρο για την αντίδρασή του …

Σαρώνουν την Ίμπιζα γιγαντιαία κουνούπια, 4 φορές μεγαλύτερα από τα κανονικά…!

Share Twitter Σύννεφα ολόκληρα από τεράστια κουνούπια σκιάζουν τον ουρανό της Ίμπιζα. Τα κουνούπια είναι …