Πάφος: Ενώπον του Δικαστηρίου οι 4 Σέρβοι για πλαστογραφία

Η υπόθεση της κατάρτισης πλαστών εγγράφων από 4 Σέρβους, που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση, ορίστηκε σήμερα  για γεγονότα και επιβολή ποινής.

Τα 4 πρόσωπα αναμένεται να μεταφερθούν σήμερα εκ νέου από τις Κεντρικές Φυλακές που κρατούνται και να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Οι τέσσερις Σέρβοι έχουν συλληφθεί για παράνομη είσοδο και παραμονή στο έδαφος της ΚΔ, για πλαστογραφία πλαστών εγγράφων και εξασφάλιση εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.

Η δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου Κική Κουνίδου στην προηγούμενη δικάσιμο, διέταξε όπως και οι τέσσερις παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την επόμενη δικάσιμο εν αναμονή της έκθεσης του Γραφείου Ευημερίας, μετά τη συνέντευξη που θα παραχωρήσουν στον αρμόδιο Διευθυντή των Κεντρικών Φυλακών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έρευνες του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για την εξιχνίαση της υπόθεσης προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν και άλλα πρόσωπα που φέρεται οι τέσσερις Σέρβοι να προμήθευσαν με πλαστά έγγραφα.

Check Also

Συννεφιασμένος καιρός με μεμονωμένες ελαφρές βροχές

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά …

Δαμιανού για φυλακές: Απαιτούμε πλήρη εξιχνίαση και διαφάνεια

Όταν καταρρέει το σπίτι σου δεν κάνεις μελέτες στατικής επάρκειας, αναφέρει σε γραπτή δήλωση, ο  …