Ο Χριστοδουλίδης πέτυχε απόλυτα… Ο Προδρόμου;

Ένας Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αποτελεί τη «βιτρίνα» της Κυβέρνησης. Αν και μερικές φορές είναι ένας ρόλος άχαρος και ψεύτικος και συνάμα δύσκολος και κάτω από πιεστικές περιστάσεις. Στα δύσκολα όμως φαίνεται η ποιότητα και ο χαρακτήρας.

Ο τέως Κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε διαδραματίσει ένα τεράστιο ρόλο και έργο εντός και εκτός Κύπρου. Κέρδισε τον Κυπριακό λαό στο σύνολό του και όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο με τη συμπεριφορά του, την ηρεμία και τη νηφαλιότητα του χαρακτήρα του.

Είχε μία αληθινή εικόνα και όχι ψεύτικη όπως είχαν σχεδόν όλοι οι προκάτοχοι του.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, ήταν πάνω από όλα άνθρωπος με τη σημασία της λέξεως. Ουδέποτε ειρωνεύτηκε κανένα αντιθέτως ήταν πάντα ευγενικός με όλους, σεμνός και ταπεινός, πρόθυμος πάντα να δεχτεί και να εξυπηρετήσει τους πάντες.

Κρατούσε το Προεδρικό Μέγαρο σε απόλυτη τάξη και οργάνωση.

Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, είναι ο πρώτος Κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας, με αυτό το κύρος.

Τώρα ο νυν Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, αν και θα έπρεπε να περιμένουμε ακόμα κάποιο χρονικό διάστημα για να δούμε το αποτέλεσμα του έργου του, προς το παρόν δυστυχώς είναι στα πλην.

Καμία σχέση με τη προσέγγιση του Νίκου Χριστοδουλίδη.

Απλά ένας Κυβερνητικός Εκπρόσωπος πρέπει να είναι απλός και προσιτός με όλους.

 

Check Also

Τα κοστούμια των διευθυντών και τα τρύπια … «βρακιά»..

Share Twitter Σε πλήρη υλοποίηση των θέλω του Προεδρικού προχώρησε η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας. Προήξε …

Ανασχηματισμός: Τα ρούχα του Μανωλιού και το αναγκαίο…σκούπισμα

Share Twitter Σε σειρά τις σκέψεις του για τον «επικείμενο ανασχηματισμό» άρχισε να βάζει ο …