Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Στοχεύστε ψηλά και κινηθείτε με σχέδιο, αγαπητοί Κριοί! Βάλτε το τηλέφωνο στη σίγαση και μην αφήσετε τίποτα να εμποδίσει την πορεία σας, σήμερα που ο Ήλιος και ο ασταμάτητος Πλούτωνας συναντώνται αρμονικά στη ζώνη των επαγγελματικών σας. Αυτή η πλανητική σύμπνοια πυροδοτεί τις προοπτικές σας, ακόμα και για να λάβετε την αύξηση ή την προαγωγή που λαχταράτε. Να αναμένετε πολλές ανταποδώσεις των κόπων που έχετε καταβάλει.

Ταύρος

Υπάρχει μια μαγεία στην ατμόσφαιρα, αγαπητοί Ταύροι! Η σημερινή σύμπραξη του ζωοδότη Ήλιου με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα στη ζώνη της έκφρασής σας, θα σας επιτρέψει να γνωστοποιήσετε τις θέσεις σας σε ευρύτερη κλίμακα και να κατακτήσετε το κοινό σας. Να είστε έτοιμοι να συγκεντρώσετε όλα τα μάτια πάνω σας, με την αναγνώριση ενός εγχειρήματός σας ή τη δημοσίευση γραπτών σας. Το εργαλείο που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τους τρόπους προώθησής σας, είναι το ένστικτό σας!

 Δίδυμοι

Τα δυνατά συναισθήματα μπορεί να βγουν από τα βάθη που τα έχετε κρύψει, αγαπητοί Δίδυμοι! Πάρτε βαθιές ανάσες και μείνετε προσγειωμένοι, σήμερα που ο Ήλιος θα έχει μια έντονη συνάντηση με τον Πλούτωνα της μεταμόρφωσης. Μπείτε στα βάθη των αισθημάτων σας και ασχοληθείτε με την επεξήγησή τους και την επίλυση κάθε περιπλοκής. Αξιοποιήστε αυτή την ευκαιρία να μπείτε στην ψυχή σας όσο προκλητικό κι αν φαντάζει, θα απελευθερωθείτε από πολλά αχρείαστα βάρη.

Καρκίνος

Υπάρχει η στιγμή του «άσπρο ή μαύρο» στις σχέσεις, αγαπητοί Καρκίνοι! Δεν μπορείτε να κρατάτε άλλο καταπιεσμένες τις σκέψεις και τα ζητούμενά σας, δεν έχετε να χάσετε τίποτα από μια συζήτηση αν είστε με το ένα πόδι έξω από την πόρτα… Ο Ήλιος από τη ζώνη των επικοινωνιών σας, συναντά τον αποφασιστικό Πλούτωνα στον τομέα των σχέσεών σας. Αναγνωρίστε τα θετικά στοιχεία της συγκυρίας, ίσως το έτερό σας ήμισυ να μην έχει ιδέα για την αναστάτωσή σας. Έχετε τη στήριξη του σύμπαντος για να βγάλετε το συναίσθημα στην επιφάνεια – και ίσως να περάσετε μαζί στην επόμενη φάση!

Λέων

Το πόδι στο γκάζι σήμερα, αγαπητοί Λέοντες! Ο αποδοτικός Ήλιος από την Παρθένο συναντά τον αποφασιστικό Πλούτωνα στον τομέα σας της δουλειάς και των χρημάτων, ωθώντας σας να δράσετε χωρίς άλλα παιχνίδια ισχύος. Δείτε πού σας ανοίγονται πόρτες, παραμερίστε κάθε περισπασμό και μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας επηρεάσει και να παρεκκλίνετε από την πορεία προόδου. Μέχρι το τέλος της ημέρας, θα έχετε λόγους και διάθεση να γιορτάσετε!

Παρθένος

Δοκιμάστε διαφορετικές προσεγγίσεις σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι! Ένα στιβαρό τρίγωνο ανάμεσα στον αλχημιστή Πλούτωνα και τον εγωκεντρικό Ήλιο στο ζώδιό σας, σας συστήνει να παραδώσετε τον έλεγχο αντί να προσπαθήσετε να πάτε τα πράγματα εκεί που θέλετε εσείς. Παραμερίστε την ανάγκη σας να αναλύετε τα πάντα και αφήστε τις καταστάσεις να πάρουν τη δική τους πορεία. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με πιο ανώδυνες δραστηριότητες. Όσο περισσότερο χαλαρώνετε, τόσο πιο πολύ θα αποδίδετε στο μέλλον!

Ζυγός

Μήπως νιώθετε σαν άγνωστοι μεταξύ αγνώστων, αγαπητοί Ζυγοί; Η σημερινή μυστικιστική σύμπραξη του Ήλιου με τον Πλούτωνα της αναμόρφωσης, κεντρίζει τον τομέα των θεμελίων σας και σας προσδίδει μια αίσθηση ανισορροπίας. Μην την παραγκωνίσετε, επιλέγοντας να κάνετε τα δικά σας… Η πρόθεση των άστρων είναι να σας φωτίσουν τις πτυχές της ζωής σας που χρειάζονται αλλαγές, που σας αρέσουν ή όχι θα είναι για το καλό σας. Ξέρετε πού πονά η προσωπική σας ζωή γι’ αυτό αρχίστε την προσπάθεια αναμόρφωσής της, βάζοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την ηρεμία σας!

Σκορπιός

Η σύμπνοια χρειάζεται διερεύνηση σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί! Με τον Ήλιο να συναντά στον συγκυβερνήτη σας τον ερευνητικό Πλούτωνα, θα τρέφετε αμφιβολίες για όσα λέει ένα συγκεκριμένο άτομο του στενού σας περιβάλλοντος. Μια τυχαία συνάντηση με ένα ενδιαφέρον άτομο, θα σας δώσει την αίσθηση ότι γνωρίζεστε από πάντα. Στις συζητήσεις με φίλους, θα τελειώνετε ο ένας τις προτάσεις του άλλου. Αν δυσκολεύεστε να εκφραστείτε, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να εντοπίσετε τις σκιές της ψυχής σας. Μην πάρετε καμία απόφαση εν βρασμώ!

 Τοξότης

Η υπομονή δεν θα είναι στα δυνατά σας σημεία σήμερα, αγαπητοί Τοξότες. Ο κυριαρχικός Πλούτωνας σχηματίζει ένα τρίγωνο ακριβείας με τον Ήλιο στον τομέα σας των χρημάτων και των περιουσιακών σας, ωθώντας να δηλώσετε τι θέλετε και πότε το θέλετε! Αδράξτε αυτή τη χρυσή ευκαιρία για ευημερία, οργανώνοντας τον προϋπολογισμό και τις δαπάνες σας. Κάθε ξεκαθάρισμα θα σας οδηγήσει σε μακροπρόθεσμες επιτυχίες, γι’ αυτό να είστε προσηλωμένοι στους στόχους και το κέρδος σας. Αν κάτι σας εγείρει αμφιβολίες, να αρνηθείτε την εμπλοκή σας.

Αιγόκερως

Αν λέτε ότι θέλετε να επαναστατήσετε, τώρα σας δίνεται η ευκαιρία, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο ακαταμάχητος Πλούτωνας από το ζώδιό σας, συμπράττει με τον Ήλιο στον τομέα των οραμάτων σας και σας μετατρέπει σε πραγματικούς υπερήρωες. Είστε έτοιμοι για μια ολοκληρωτική αλλαγή, είτε πρόκειται για την εμφάνισή σας είτε για την εσωτερική σας κάθαρση. Όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω σας, γι’ αυτό να αποτελέσετε παράδειγμα προς μίμηση. Ανοιχτείτε, εκφραστείτε και εμπνεύστε τη θέληση σε άτομα του περιβάλλοντός σας.

Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα δεν αντέχει πιέσεις, αγαπητοί Υδροχόοι! Ούτε προς το πρόγραμμά σας, ούτε προς συνεργάτες, ούτε προς το ταίρι σας. Σήμερα πρέπει να εστιάσετε στην στρατηγική και την τελειοποίηση των επόμενων κινήσεών σας, καθώς ο αναλυτικός Ήλιος από την Παρθένο συναντά τον διεισδυτικό Πλούτωνα στον τομέα σας της ενδοσκόπησης. Μπορείτε να επιστρατεύσετε την απαράμιλλη διαίσθησή σας για να συνειδητοποιήσετε τι γίνεται στα παρασκήνια, αλλά μην δείξετε τα δικά σας χαρτιά. Θα νιώσετε ποια είναι η ιδανική στιγμή για να χτυπήσετε – και θα είστε έτοιμοι!

 Ιχθύες

Η δημοτικότητά σας θα πάρει την ανιούσα σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες! Ο ζωοδότης Ήλιος θα έχει μια ακαταμάχητη σύμπραξη με τον ικανό Πλούτωνα στον κοινωνικό σας τομέα, και σας καλεί να υποστηρίξετε τα συμφέροντά σας. Όσο κι αν είστε συνηθισμένοι να σκύβετε το κεφάλι και να σιωπάτε, το σύμπαν θα σας δώσει την εξωστρέφεια που χρειάζεστε για να παλέψετε για τις απόψεις σας. Αυτό θα ανορθώσει πολύ την αυτοπεποίθησή σας και θα πάψετε να αναμένετε να αλλάξει ο κόσμος σας… Θα τον αλλάξετε εσείς!