Ο Τραμπ διέψευσε την ιδέα να σκαλιστεί το πρόσωπό του στο όρος Ράσμορ… Αλλά θα του άρεσε είπε…

Ο Ντόναλντ Τραμπ την Κυριακή διέψευσε αναφορές ότι ο Λευκός Οίκος επικοινώνησε με τον κυβερνήτη της Νότιας Ντακότα σχετικά με το ενδεχόμενο να προστεθεί το πρόσωπό του στο Όρος Ράσμορ, κάνοντας λόγο για μυθεύματα.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter, ο ίδιος δεν πρότεινε ποτέ να σκαλιστεί το πρόσωπό του στο διάσημο μνημείο του Όρους Ράσμορ, που περιλαμβάνει τα πρόσωπα τεσσάρων προέδρων που σφράγισαν την ιστορία των ΗΠΑ: του Τζορτζ Ουάσινγκτον, του Τόμας Τζέφερσον, του Θίοντορ Ρούζβελτ και του Αβραάμ Λίνκολν. Ωστόσο, πιστεύοντας ότι έχει προσφέρει περισσότερα στη χώρα απ’ ό,τι οι προκάτοχοι του στο αξίωμα (ναι, συμπεριλαμβανομένων και των προαναφερόμενων) θεωρεί ότι η προσθήκη του προσώπου του θα ήταν καλή ιδέα.

«Πρόκειται για Fake News από τους αποτυχημένους New York Times και το CNN με τη χαμηλή τηλεθέαση. Δεν το πρότεινα ποτέ παρόλο που, αν σκεφτεί κανείς πόσα πολλά έχω καταφέρει τα πρώτα 3,5 χρόνια της προεδρίας μου, ίσως περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον πρόεδρο, μου ακούγεται καλή ιδέα!», έγραψε στο Twitter o Τραμπ.

Το μνημείο με τα τέσσερα επιβλητικά πρόσωπα σκαλισμένα στη γρανιτένια πλαγιά δημιουργήθηκε από τον γλύπτη Γκάτζον Μπόργκλουμ και τον γιο του Λίνκολν. Η ιδέα για την κατασκευή του μνημείου, που κάθε χρόνο επισκέπτονται περίπου 2 εκατομμύρια άνθρωποι, αποδίδεται στον ιστορικό Ντόαν Ρόμπινσον.

Όπως είναι φυσικό, και μόνο η ιδέα να προστεθεί το πρόσωπο του Τραμπ στο εθνικό μνημείο των Αμερικανών προκάλεσε θύελλα σχολίων στο Twitter, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη τις έντονες επικρίσεις που δέχεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα για τους χειρισμούς του όσον αφορά στην πανδημία. Αρκετοί χρήστες έσπευσαν να τρολάρουν τον Τραμπ, λέγοντας ότι το πρόσωπό του θα ταίριαζε καλύτερα σε ένα πορτοκαλί βουνό, ή στην πίσω πλευρά του μνημείου Ράσμορ, εκεί θα που ήταν κανονικά οι… πισινοί των τεσσάρων προέδρων.

Check Also

Νιγηρία: Οι βιαστές παιδιών θα ευνουχιστούν! Θανατική ποινή σε όποιον βιάσει παιδί!

Share Twitter Οι βιαστές θα ευνουχιστούν χειρουργικά και όποιος βιάσει ένα παιδί θα αντιμετωπίσει τη …

Ο Σουλτάνος ”τρέχει” να προλάβει τις Ευρωπαϊκές κυρώσεις..

Share Twitter Να δείξει ένα άλλο πρόσωπο για να προλάβει τις κυρώσεις λόγω τις τουρκικής …