Ο πρώην αρχηγός Αστυνομίας εκφράζει έκπληξη και αγανάκτηση για τη «λίστα Γιωρκάτζη»

Σε γραπτή του δήλωση, ο πρώην Αρχηγός Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, μετά την δημοσίευση της λεγόμενης «λίστας Γιωρκάτζη», εκφράζει έκπληξη και αγανάκτηση για τη συμπερίληψή του στον κατάλογο προσώπων με μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

Ο πρώην Αρχηγός Αστυνομίας τόνισε μάλιστα ότι επιφυλάσσει τα νόμιμα δικαιώματά του.

Αυτούσια η δήλωσή του:

Είναι με έκπληξη που μετά την δημοσίευση της λεγόμενης λίστας Γιωρκάτζη, πληροφορήθηκα το απόγευμα χθες, ότι το πρόσωπο μου, ως πρώην ΠΕΠ, αναφέρεται στον κατάλογο προσώπων με μη εξυπηρετούμενα δάνεια. Δηλώνω υπεύθυνα ότι ουδέποτε είχα ή και έχω οποιονδήποτε μη εξυπηρετούμενο δάνειο είτε ως δανειζόμενος είτε ως εγγυητής.

Το δάνειο με υπόλοιπο 12647 Ευρώ (δώδεκα χιλιάδες εξακόσια σαράντα επτά ευρώ) που αποδίδεται, είτε λανθασμένα είτε εσκεμμένα στο πρόσωπο μου, είναι της συζύγου μου, είναι εξυπηρετούμενο, έχει εξασφάλιση με υποθήκη οικόπεδο δικής της ιδιοκτησίας, και το υπόλοιπο του δανείου σήμερα είναι 1622 ευρώ (χίλια εξακόσια είκοσι δύο ευρώ).

Άλλο δάνειο με υπόλοιπο 47940 ευρώ (σαράντα επτά χιλιάδες εννιακόσια σαράντα ευρώ), της συζύγου μου, που δημοσιεύεται γιατί είναι σύζυγος πρώην ΠΕΠ, είναι πλήρως εξυπηρετούμενο, με πλήρη εξασφάλιση – υποθήκη ακίνητης ιδιοκτησίας της.

Με την παρούσα δήλωση, εκφράζω την απογοήτευση και αγανάκτηση μου για την λανθασμένη ή/και εσκεμμένη συμπερίληψη του προσώπου μου ως οφειλέτη μη εξυπηρετούμενου δανείου και επιφυλάσσω όλα τα νόμιμα δικαιώματα μου.

 

Check Also

ΔΗΣΥ: Προφανώς εννοεί τον εαυτό του ο ΓΓ του ΑΚΕΛ όταν λέει κάποιοι να βγουν από τα γραφεία τους

ΔΗΣΥ: Προφανώς εννοεί τον εαυτό του ο ΓΓ του ΑΚΕΛ όταν λέει κάποιοι να βγουν …

Υπ. Δικαιοσύνης: Δράσεις με στόχο την επίσπευση της εκτέλεσης των ενταλμάτων

Υπ. Δικαιοσύνης: Δράσεις με στόχο την επίσπευση της εκτέλεσης των ενταλμάτων Σε ειδική σύσκεψη που …