Ο πρόεδρος της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ ζητά να αφανισθούν… από προσώπου γης οι ουκρανικές πόλεις

Με άκρως πολεμοχαρή διάθεση, ο πρόεδρος της Τσετσενίας ανεβάζει και πάλι απότομα το διπλωματικό θερμόμετρο και μετά την έκκληση προς τον Ρώσο ομόλογό να χρησιμοποιήσει πυρηνικά, επαναλαμβάνει το ρεπερτόριο της σφοδρής επιθετικότητας.

Ο Ραμζάν Καντίροφ με ανάρτησή του στο κανάλι του στο Telegram, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τις «ασθενείς απαντήσεις» του ρωσικού στρατού στους βομβαρδισμούς και απηύθυνε έκκληση να αφανισθούν από προσώπου γης οι ουκρανικές πόλεις.

«Εμείς απαντούμε… αλλά έτσι αδύναμα απαντούμε κατά την άποψή μου. Εάν πέσει κάποιο βλήμα στην πλευρά μας, στην περιοχή μας, πρέπει να αφανισθούν από προσώπου γης οι πόλεις, για να φαίνεται ο μακρινός ορίζοντας, για να καταλάβουν ότι δεν πρέπει ούτε καν να σκέφτονται να πυροβολούν εναντίον μας. Δεν χρειάζεται να κοιτάζουμε τι θα γίνει αύριο, εάν πάρουμε κάποιες αποφάσεις», δήλωσε ο Καντίροφ.

Ο Τσετσένος ηγέτης έχει, επίσης, δηλώσει αρκετές φορές ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία πρέπει να λέγεται πόλεμος και όχι ειδική στρατιωτική επιχείρηση, όπως απαιτεί η ρωσική ρυθμιστική εποπτική αρχή των μέσων ενημέρωσης, καθώς οι εχθροπραξίες διεξάγονται ήδη στο «δικό μας έδαφος». Ωστόσο ο ίδιος δεν διευκρινίζει ποια εδάφη έχει υπ’ όψιν του.

Ο Καντίροφ, θεωρεί επίσης ότι οι κάτοικοι του Καυκάσου πρέπει να σχηματίζουν ουρές στα στρατολογικά γραφεία επειδή όπως λέει «αυτό μας αφορά περισσότερο απ΄ όλους». Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι «πόλεμος κατά του σατανισμού», και οι μουσουλμάνοι πρέπει να ενωθούν με τους χριστιανούς για να αντισταθούν στους γάμους του ιδίου φύλου και στην εξαφάνιση των λέξεων « μητέρα» και «πατέρας», δήλωσε ο πρόεδρος της Τσετσενίας.

Κατά την άποψή του η Δύση έχει εξαντλήσει τις δυνατότητες να δώσει απαντήσεις, γι ‘αυτό δεν θα γίνουν τα πράγματα χειρότερα, πρόσθεσε ο ίδιος.

Πρόσφατα ο Ραμζάν Καντίροφ είχε ανακοινώσει ότι οι ανήλικοι γιοι του πολεμούν στην Ουκρανία.

Check Also

Άντονι Μπλίνκεν: Αν ο Πούτιν το θέλει «σοβαρά», ο πόλεμος μπορεί να τελειώσει αύριο

Εφικτό χαρακτήρισε ο Άντονι Μπλίνκεν τον διάλογο μεταξύ Ρωσίας και ουκρανάις για τη λήξη των …

Xάος στη Βουλή της Σενεγάλης… Βουλευτής χαστούκισε γυναίκα συνάδελφο – Ξύλο χαστούκια και καρεκλιές (Video)

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν στο κοινοβούλιο της Σενεγάλης την Πέμπτη με βουλευτές να παίζουν ξύλο και …