Αστρολογία: Πώς η έκλειψη στον Σκορπιό θα επηρεάσει τα ζώδια

Αστρολογία: Πώς η έκλειψη στον Σκορπιό θα επηρεάσει τα ζώδια

Κριός (20 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Μιλάμε για μεγάλες μεταμορφώσεις, Κριέ. Η έκλειψη σας διδάσκει την τέχνη του ”άστο να πάει”, γι’ αυτό μην φοβάστε να αντιμετωπίσετε πράγματα που δεν σας κάνουν πλέον. Χρησιμοποιήστε αυτό το ξέσπασμα πάθους για να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο .Αφήστε τον εαυτό σας να γίνει ευάλωτος και αφήστε τα πράγματα να συμβούν αντί να προσπαθείτε να έχετε τον έλεγχο.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Η νέα σελήνη του Σκορπιού σας παρακινεί να δείτε την πραγματικότητα στις σχέσεις σας, Ταύροι. Οι ανάγκες σας ικανοποιούνται ή βάζετε τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σας; Αυτή θα μπορούσε να είναι η αρχή του τέλους ή η αρχή ενός νέου κεφαλαίου. Αν αισθάνεστε εκτός τόπου και χρόνου στην ερωτική σας ζωή, αυτή θα είναι η αλλαγή που αναζητούσατε.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Προετοιμαστείτε για μια μικρή αναταραχή καθώς η έκλειψη κλονίζει τα βασικά ”πιστεύω” σας, Δίδυμε. Μπορεί να συναντήσετε εμπόδια που παρεμβαίνουν στις καθημερινές σας πρακτικές. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συνειδητοποιήσεις ότι δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα μόνος σου . Ζητήστε βοήθεια εάν βρεθείτε σε δύσκολη θέση και προσέξτε ποιος είναι εκεί για εσάς όταν τη χρειάζεστε περισσότερο.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Η έκλειψη πυροδοτεί τα καλλιτεχνικά σου πάθη, Καρκίνε. Απολαύστε αυτήν την ορμή της δημιουργικότητας παίζοντας σε ημιτελή έργα χρησιμοποιώντας νέες πρακτικές . Μην φοβάστε να ανακατευτείτε και να διασκεδάσετε. Ανακαλύψτε το εσωτερικό σας παιδί και κάντε ό,τι σας κάνει να νιώθετε ευτυχισμένοι .Αυτή η ζωηρή ενέργεια θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να επαναφέρετε την ευθυμία στη ζωή σας.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Είναι μια όμορφη στιγμή να επιστρέφεις στις ρίζες σου, Λέοντα. Αυτή η έκλειψη πυροδοτεί κάποια έντονα συναισθήματα γύρω από τις οικογενειακές σας σχέσεις. Τι σημαίνει σπίτι για εσάς; Είναι αρκετό ή χρειάζεστε περισσότερο; Πάρτε λίγο προσωπικό χρόνο εάν χρειάζεστε επαναφορά και αφιερώστε λίγο χρόνο με τους ανθρώπους που είναι κοντά σας.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Η έκλειψη σηματοδοτεί κάποιες σημαντικές αλλαγές στις διαδικασίες της σκέψης σου, Παρθένε. Ο Σκορπιός πυροδοτεί τη διαίσθησή σας, οπότε μην φοβάστε να αξιοποιήσετε την ψυχική σας πλευρά. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να πάρετε αποφάσεις , αλλά όχι και καλή στιγμή για να τις εφαρμόσετε . Δεχτείτε ό,τι έρχεται αλλά περιμένετε μέχρι να τελειώσει η εποχή της έκλειψης για να το προχωρήσετε.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Τι εκτιμάς περισσότερο, Ζυγέ; Η έκλειψη κλονίζει τα πράγματα στο σπίτι σας με τα χρήματα και την ασφάλεια, επομένως μπορεί να θέλετε να αξιολογήσετε εάν ο τρόπος ζωής σας υποστηρίζεται ή εάν πρέπει να βρείτε νέες ροές εισοδήματος. Αυτό θα μπορούσε να φέρει μια σημαντική στροφή στα αρχικά σας σχέδια, αλλά το να θυμάστε ότι όλα συμβαίνουν για εσάς και όχι κατά σας είναι το κλειδί. Θα κοιτάξετε πίσω σε έξι μήνες από τώρα και όλα θα έχουν νόημα .

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Αν νιώθεις ότι περνάς κρίση ταυτότητας αυτή τη στιγμή, είναι επειδή βρίσκεσαι στον γκρεμό μιας μεταμόρφωσης, Σκορπιέ. Αυτή είναι μια περίοδος αποδοχής — του τι λειτουργεί και τι όχι — επιτρέποντας παράλληλα τις αλλαγές να διαμορφώσουν αυτή τη νέα εκδοχή του εαυτού σας. Αυτή η νέα σελήνη στον πρώτο σας οίκο θα φέρει κάποια σημαντική αλλαγή που είχατε ανάγκη. Αρχίστε να σκέφτεστε ποια θέματα επαναλαμβάνονται από τον Μάιο . Υπάρχει μια ιστορία εκεί και ζητά να διαβαστεί.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Η έκλειψη φέρνει τον απαραίτητο χρόνο με τον εαυτό σου, Τοξότη. Βρίσκεστε στη μέση της πνευματικής ανανέωσης, η οποία μπορεί να φέρει κάποια καταπιεσμένα συναισθήματα στην επιφάνεια. Ήρθε η ώρα να πείτε αντίο και να αρχίσετε να σκέφτεστε ένα νέο στόχο για να κατακτήσετε. Επιτρέψτε σε αυτό το πανίσχυρο σεληνιακό φαινόμενο να ξεπλύνει ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον, συμπεριλαμβανομένων τυχόν μνησικακιών που μπορεί να κρατάτε .

Αιγόκερως (22 Δεκ.-19 Ιαν.)

Είναι όλα για την κοινότητα αυτή τη στιγμή, Αιγόκερε. Μην φοβάστε να στηριχτείτε σε άλλους για να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την εισροή συναισθημάτων και μυστηρίου που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια αυτού του φαινομένου. Η σύνδεση με το περιβάλλον σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να οδηγήσετε αυτή τη δίνη απρόβλεπτης ενέργειας. Το να θυμάστε να κάνετε διαλείμματα από τις συσκευές σας για να αποφύγετε την εξάντληση θα είναι το κλειδί.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Η έκλειψη σας βοηθά να νιώσετε ότι είστε στο κέντρο της σκηνής, Υδροχόε, αλλά είναι στο χέρι σας να δημιουργήσετε την επιτυχία. Μην αφήνετε τη σκληρή δουλειά και την πειθαρχία να σας βάλουν στη μοναξιά — είναι απαραίτητη και λίγη διασκέδαση. Μια προαγωγή, μια νέα προσφορά εργασίας, μια αύξηση μισθού ή ένα σημάδι ότι είναι καιρός να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό. Τώρα δεν είναι η ώρα να κάνετε μια μεγάλη κίνηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να την σχεδιάσετε.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Η έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού σας εμπνέει να ξεπεράσετε τα όριά σας και να εξερευνήσετε τι υπάρχει πέρα απο αυτά. Αυτή είναι μια όμορφη στιγμή για επέκταση και αναζήτηση της αλήθειας στις σχέσεις, τα προσωπικά σας πάθη και την πνευματικότητα. Μπορεί να είναι καιρός να αρχίσετε να βάζετε έναν στόχο για τα ταξίδια που θέλετε να κάνετε τον επόμενο χρόνο. Μια ευκαιρία να ταξιδέψετε, να διδάξετε ή να μάθετε μπορεί να παρουσιαστεί τις επόμενες εβδομάδες, κάτι που θα μπορούσε να σας ωθήσει σε ένα μονοπάτι που ονειρευόσασταν.