Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στην τελετή απονομής του περιβαλλοντικού βραβείου Earthshot Prize

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στην τελετή απονομής του περιβαλλοντικού βραβείου Earthshot Prize

Ο πρίγκιπας Oυίλιαμ φέρνει δυναμικούς σταρ στον αγώνα ενάντια στις περιβαλλοντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος σήμερα.

Το μέλος της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου και πατέρας τριών παιδιών, 39 ετών ανακοίνωσε ποιες προσωπικότητες θα συμμετάσχουν στην τελετή απονομής του περιβαλλοντικό βραβείου Earthshot Prize στις 17 Οκτωβρίου.

Με τα βραβείο, που θεσπίστηκε από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, θα τιμηθούν πέντε προσωπικότητες, οργανισμοί ή ομάδες που παρουσιάζουν λύσεις για τους πέντε στόχους για τον πλανήτη, προστασία και αποκατάσταση της φύσης, καθαρισμός του αέρα, ανάκαμψη του ωκεανού, οικοδόμηση ενός κόσμου χωρίς απόβλητα, αποκατάσταση κλίματος.

Η Κλάρα Άμφο και ο Ντέρμοντ Ο’ Λίρι, παρουσιαστές τηλεοπτικών εκπομπών, θα είναι οικοδεσπότες της εκδήλωσης, στη διάρκεια της οποίας θα τραγουδήσουν οι Εντ Σίραν, Σον Μέντες, Γεμί Αλάντε, KSI, και Coldplay.

Στη σκηνή του Alexandra Palace στο Λονδίνο θα ανέβουν για να απονείμουν τα βραβεία η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, οι ηθοποιοί Έμμα Τόμσον, Έμμα Γουάτσον, Ντέιβιντ Ογιελόβο, ο ποδοσφαιριστής Μο Σαλαχ και ο διάσημος Βρετανός φυσιοδίφης, τηλεοπτικός παρουσιαστής, αφηγητής ντοκιμαντέρ, σκηνοθέτης, παραγωγός και συγγραφέας Σερ Ντέιβιντ Άτενμπορο.

Check Also

Μετάλλαξη Omicron: Ύποπτο κρούσμα εντοπίστηκε στη Γερμανία

Υπουργός στο γερμανικό κρατίδιο της Έσσης δήλωσε σήμερα ότι η πρόσφατα εντοπισθείσα παραλλαγή Omicron του …

Συναγερμός στην Ολλανδία με 61 κρούσματα σε επιβάτες από την Αφρική…

Οι ολλανδικές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν ότι 61 άνθρωποι που έφτασαν στο Άμστερνταμ με δύο πτήσεις …