Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Μετανιώνουμε συχνά γι’ αυτά που δεν κάναμε, παρά για όσα κάναμε. Συμφωνείς? Ευτυχώς όμως, όταν καθυστερούμε να κάνουμε ένα ουσιαστικό βήμα, το σύμπαν έχει έναν τρόπο να μας σπρώχνει απαλά ή αν είναι απαραίτητο, να μας ταρακουνάει. Αντί λοιπόν να σκέφτεσαι τα πρόσφατα γεγονότα και όσα θέματα δεν σου φαίνονταν λογικά, εξέτασε τις δικές σου ενέργειες και τον τρόπο που κινήθηκες σε όσα ένιωθες πως ήταν σωστά.

Ταύρος

Ξέρεις τι συμβαίνει όταν τραβήξεις την κλωστή από ένα πουλόβερ. Μετανιώνεις τελικά που το έκανες. Αυτό που συνήθως ξεκινά σαν κάτι μικρό, μετατρέπεται σε κάτι μεγαλύτερο. Όμως μερικές καταστάσεις, πρέπει να επιδεινωθούν πριν βελτιωθούν. Αν οι προσπάθειές σου σε έναν συγκεκριμένο τομέα φαίνεται πως χειροτέρεψαν την κατάσταση, μπορείς να τη βελτιώσεις ή να τη διορθώσεις τώρα.

Δίδυμοι

Αν νομίζεις πως είσαι πολύ μικρή για να κάνεις τη διαφορά, δοκίμασε να κοιμηθείς με ένα κουνούπι». Αυτό το απόφθεγμα, προέρχεται από τον Δαλάϊ Λάμα. Η συνάφειά του με σένα, αφορά το πόση προσοχή δίνεις σε κάτι μικρό. Ένα ανησυχητικό ζήτημα, πρέπει να το εξετάσεις από τη σωστή σκοπιά. Οι πιθανότητες είναι πως δεν θα σου φανεί τόσο σημαντικό ή προβληματικό, όσο πίστευες στην αρχή.

Καρκίνος

Προφανώς ο Ήλιος, έχει ακόμη μεγάλη διάρκεια ζωής. Θα συνεχίσει να καίγεται για άλλα δυόμισι δισεκατομμύρια χρόνια. Αυτό σίγουρα θέτει ένα σημαντικό πρόβλημα για όλους τους ζωντανούς οργανισμούς εκείνη την εποχή. Είναι όμως κάτι που πρέπει να σε απασχολεί τώρα? Δεν σκοπεύω να χλευάσω αυτό που θεωρείς πως σε απασχολεί τώρα…. όμως μήπως ανησυχείς για κάτι που δεν αξίζει την προσοχή που του δίνεις?

Λέων

Είναι ενδιαφέρον, το πώς οι αποφάσεις που παίρνουμε σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, είναι χρήσιμες ή κατάλληλες για εκείνη τη στιγμή. Αν αντιμετωπίσουμε παρόμοιες συνθήκες στο μέλλον, δεν μπορούμε να βασιστούμε σε προηγούμενες αποφάσεις και ενέργειες για την αντιμετώπισή τους. Καθώς λοιπόν κι εσύ αντιμετωπίζεις μια κατάσταση που αντιμετώπισες με επιτυχία στο παρελθόν, φρόντισε να ακολουθήσεις μια πιο ευφάνταστη προσέγγιση! Μπορεί να είναι πιο χρήσιμη τώρα.

Παρθένος

Στη ζωή μας μαθαίνουμε συνεχώς καινούργιους τρόπους για να κινηθούμε και να διευκολύνουμε την καθημερινότητά μας. Μπορεί κάτι να λειτουργούσε καλά στο παρελθόν, όμως τώρα θέλει διαφορετική αντιμετώπιση. Έτσι κι εσύ, θα ανακαλύψεις έναν ευκολότερο ή πιο ωφέλιμο τρόπο για να φέρεις σε πέρας κάτι. Ανεξάρτητα από το πόσο διαφορετικός είναι ο τρόπος, μπορείς να τον εμπιστευτείς.

Ζυγός

Είναι φυσικό να βιώνεις μια αίσθηση «κάηκα απ’ τη φωτιά… φυσάω το γιαούρτι» αν μια προηγούμενη ενέργεια οδήγησε σε κάτι οδυνηρό ή προβληματικό. Όμως μην εξετάζεις το γεγονός πως μπορεί να ήταν ιδανικές τότε οι συνθήκες, αλλά ήταν λάθος η δική σου προσέγγιση. Κάτι στον κόσμο σου μπορεί να χτυπήσει ένα προειδοποιητικό καμπανάκι τώρα. Θα έχεις περισσότερα οφέλη αν το αντιμετωπίσεις με γενναιότητα, παρά αν το φοβηθείς. Γιατί αυτή τη φορά τα πράγματα, είναι διαφορετικά.

Σκορπιός

Πολλές ενέργειες ή συνεισφορές κάποιων ατόμων, άγγιξαν τις καρδιές εκατομμυρίων ή δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Και ήταν σίγουρα μια στιγμή που νόμιζαν ότι ήταν ανίκανοι να κάνουν τόσο μεγάλη διαφορά στην ιστορία ή στη ζωή των υπολοίπων. Γι’ αυτό και δεν είναι αδύνατο για σένα να κάνεις κάτι παρόμοιο. Η ενίσχυση της πίστης στις ικανότητές σου σε έναν συγκεκριμένο τομέα, θα είναι πιο εκτεταμένη από ό, τι νόμιζες.

Τοξότης

Συνήθως άτομα που ακολουθούν το ρεύμα της εποχής φαίνεται πως είναι τεμπέληδες ή πως εφησυχάζουν. Όμως επειδή κάθε άνθρωπος τοποθετήθηκε σ’ αυτόν τον πλανήτη για να έχει ευχάριστες εμπειρίες μάθησης, αυτό ακριβώς πρέπει να κάνεις κι εσύ. Προσπάθησε να δεις τα οφέλη, βγάζοντας το πόδι σου από το γκάζι σ’ ένα συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου τώρα. Έχεις κερδίσει το δικαίωμα να χαλαρώσεις και να αφήσεις την τύχη σου, να κυριαρχήσει!

Αιγόκερως

Είναι ενδιαφέρον που νιώθεις αβεβαιότητα ή ανασφάλεια, με κάτι που έχει σημαντικές πιθανότητες να αυξήσει την ασφάλεια στον κόσμο σου. Ίσως, αν ήσουν πεπεισμένη 100% πως εγγυημένα θα σου έφερνε αυτό που θέλεις, να εφάρμοζες περισσότερη προσπάθεια. Μη σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι ή η λογική σου γι’ αυτό. Τι σου λέει η καρδιά σου? Αν σου λέει πως είσαι στο σωστό δρόμο, τότε άκουσε αυτό το μήνυμα!

Υδροχόος

Η πραγματική ικανοποίηση βρίσκεται στο να είσαι σε θέση να έχεις σε αφθονία κάτι που θα σε «ξεδιψάσει» στο επίπεδο που επιθυμείς. Αυτό που μπορεί να σου φαίνεται ελλειμματικό σε μια περιοχή του κόσμου σου, είναι το κίνητρο για να σε ωθήσει να κάνεις το πρώτο βήμα και να αποκτήσεις περισσότερα από αυτά που χρειάζεσαι. Μην βιάζεσαι λοιπόν να το απορρίψεις!

Ιχθύες

Γνωρίζεις ακριβώς τι σημαίνει η έκφραση « άφησε τη σκόνη να καταλαγιάσει». Σημαίνει ν’ αφήσεις να υποχωρήσει το χάος από μια κατάσταση για να την δεις πιο καθαρά. Παρόλο που μπορεί να μην ασχολείσαι απαραίτητα με κάτι χαοτικό, φαίνεται πως πρέπει να διευθετήσεις ό, τι παρέμενε εδώ και καιρό μισοτελειωμένο. Μέχρι να συμβεί αυτό, η επόμενη κίνηση σου σε μια συγκεκριμένη περιοχή, πρέπει να μπει σε αναμονή.