Ο κουνιάδος του Βέργα και … τα στριγκάκια !!!

Ο κουνιάδος του Δημάρχου Πάφου, κ. Χαράλαμπος Αποστολίδης από Θεσσαλονίκη, δικηγόρος επ’ Αρείω Πάγω και τι δεν γράφει στο προφίλ του Σάββα Βέργα στο facebook….

“Να μην αφήνουν υπονοούμενα  για την <Ερωτική Πάφο> με χυδαίους υπαινιγμούς γράφοντας μάλιστα κατά λέξη “τα μπουρδέλα και τα καμπαρέ στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι γεμάτα από Κυπρίους και μεταξύ αυτών πάμπολλοι οι οποίοι σε κατακρίνουν” συνεχίζει  αναφερομένος στον Σάββα Βέργα…

Και όμως δεν σταμάτησε μέχρι εδώ. Μίλησε και για τις Κύπριες…” Οι Κύπριες που έχουν σοκαριστεί” λέει “να θυμίσω ότι μόλις απογειωθεί το αεροπλάνο από τη Κύπρο…πετάνε το στριγκάκι τους…”

Με ποιο δικαίωμα χαρακτηρίζει με τέτοιους χυδαίους χαρακτηρισμούς στο facebook του Σάββα Βέργα τις Κύπριες ο κύριος αυτός ο οποίος αν και δικηγόρος,  το ολίσθημα του είναι πολύ βαρύ.

Ο κ. Χαράλαμπος Αποστολίδης όπως αναφέραμε είναι δικηγόρος επ’ Αρείω Πάγω και καλό θα ήταν να φερόταν σεμνά και ταπεινά και να μην ισοπεδώνει τους πάντες και τα πάντα.

Ας μην προσπαθούμε με χυδαιολογίες να “ρίχνουμε στάχτη στα μάτια”.

Όπως και να έχει πάντως η αλήθεια θα λάμψει σύντομα.

 

Check Also

Φάκελος της Κύπρου: Οι μαρτυρίες και οι μισές αλήθειες

Share Twitter Φάκελος της Κύπρου: Οι μαρτυρίες και οι μισές αλήθειες Πώς οι πρωταίτιοι συντονίστηκαν …

Ανασχηματισμός: Αυτοί που έμειναν εκτός….

Share Twitter Ποικίλες αντιδράσεις έφερε ο πρόσφατος ανασχηματισμός. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αιφνιδίασε σχεδόν τους …