Ομολόγησε ο 19χρονος για την υπόθεση Τοπαλούδη: «Υπήρχε βίντεο και το έσβησα»

Νέα στοιχεία φαίνεται να προκύπτουν για την υπόθεση της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο στη Ρόδο.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ένας εκ των τριών νεαρών που ερευνώνται για το βιασμό της άτυχης φοιτήτριας, φέρεται να είπε στην ανακρίτρια ότι υπήρχε βίντεο ερωτικών πράξεων με την Ελένη, ισχυρίστηκε ωστόσο ότι ήταν με τη συναίνεσή της.

Ο 19χρονος, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή, είπε ότι η Ελένη είχε επικοινωνήσει με τη μητέρα του, ζητώντας να σβήσει το βίντεο, πράγμα το οποίο και έγινε.

Όπως ελέχθη, υπάρχουν πληροφορίες ότι η οικογένεια της Ελένης είναι δυσαρεστημένη, καθώς δεν έχει αρθεί το απόρρητο και δεν έχουν ερευνηθεί τα κινητά των τριών νέων που φέρονται ως ύποπτοι για το βιασμό.

Το επόμενο βήμα στην υπόθεση φαίνεται πως θα είναι ο διορισμός ανεξάρτητου πραγματογνώμονα από την ανακρίτρια για να διαπιστωθεί αν μπορεί να ανακτηθεί το βίντεο.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις νεαροί που φέρονται ως εμπλεκόμενοι στο βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη το 2017, είχαν κληθεί και υπέβαλαν ενώπιον του αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου γραπτές εξηγήσεις.

Οι νεαροί κλήθηκαν για εξηγήσεις μετά από την καταγγελία της μητέρας της φοιτήτριας, κυρίας Κούλας Αρμουτίδου. Πρόκειται για τρεις νεαρούς ηλικίας 19, 22 και 23 ετών.

Αρχικά ωστόσο είχαν αρνηθεί κατηγορηματικά όσα τους αποδίδονται.

Check Also

Ελλάδα: Επιστροφή πινακίδων από την δημοτική αστυνομία

Share Twitter Εξαίρεση αποτελούν οι πινακίδες που έχουν αφαιρεθεί για αντικοινωνική στάθμευση και για παραβάσεις …

Aντώναρος: Στη ΝΔ έχουν δημοσκόπηση με προβάδισμα 1,2%

Share Twitter Ο επί χρόνια συνεργάτης του Κωνσταντίνου Καραμανλή ισχυρίζεται πως το προβάδισμα της ΝΔ …