Οι πιο αισθησιακοί εραστές του ζωδιακού κύκλου – Παθιάρηδες χωρίς ταμπού…

Σκορπιός

Οι ικανότητές τους στο κρεβάτι είναι αδιαμφισβήτητες, μια και όλοι θα συμφωνήσουν ότι οι Σκορπιοί είναι οι πιο «δυνατοί» εραστές. Είναι ιδιαίτερα γενναιόδωροι σεξουαλικά, τους αρέσουν οι δυνατές συγκινήσεις και ο έντονος μυστικισμός τους συμβάλλει πολύ στο να επιδίδονται χωρίς αναστολές σε αισθησιακά κόλπα.Έντονα παθιάρηδες θα ψάξουν τις πιο απόκρυφες γωνίες της ψυχής σας, μόνο και μόνο για να τους παραδοθείτε: Και το καταφέρνουν. Είναι ικανοί εραστές και το σεξουαλικό τους ταμπεραμέντο μπορεί να «χτυπήσει» αληθινή φλέβα.

Κριός

Όταν ο Κριοί θέλουν κάτι το θέλουν τώρα. Επίσης όταν θέλουν κάποιον τον αποκτούν και μάλιστα άμεσα. Συνήθως δεν τους ενδιαφέρει το πρόσωπο, αλλά το κατά πόσο το πρόσωπο αυτό τους αντιστέκεται. Όσο πιο πολύ του αντιστέκονται τόσο πιο πολύ τον θέλουν. Το σεξ με έναν Κριό είναι πιο συναρπαστικό ακόμα και από μια διαδρομή με roller coaster. Δεν έχει κανένα ταμπού όσον αφορά το πού, πώς και γιατί θα κάνει σεξ. Αρκεί να κάνει. Εδώ και τώρα.

Ταύρος

Αυτός ο εραστής λατρεύει τα σεξουαλικά παιχνίδια και είναι ίσως ο μόνος του ζωδιακού κύκλου που δίνει τόση σημασία σε όλες τις αισθήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ. Ένας Ταύρος θα σας χαϊδέψει μέχρι να λιώσετε, θα σας φιλήσει μέχρι να πονέσετε και θα «επικοινωνήσει» χωρίς ταμπού κάθε σας φαντασίωση. Και το καλύτερο; Στο τέλος του σεξ θα σας κοιτάξει σαν να είστε το πιο υπέροχο πλάσμα του κόσμου.

Check Also

Θυμός: το πρώτο θύμα του, εμείς οι ίδιοι…

Share Twitter Γράφει ο Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής Γιάννης Ξηντάρας   Συνήθως όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με δυσάρεστες …

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια  Κριός  Δυσκολεύεστε να διατηρήσετε τον έλεγχο …