Οι ΚΑ συνεχίζουν ομαλά τη λειτουργία τους

Οι Κυπριακές Αερογραμμές διαβεβαιώνουν το επιβατικό κοινό ότι συνεχίζουν ομαλά τη λειτουργία τους και πραγματοποιούν κανονικά όλες τις προγραμματισμένες πτήσεις τους, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Σε ανακοίνωσή τους, απευθύνουν έκκληση σε όλους να αγκαλιάσουν με εμπιστοσύνη την αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, ενισχύοντας τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται από διοίκηση, διεύθυνση, συντεχνίες και προσωπικό, για ανάκαμψη και επαναφορά της σε πορεία σταθερότητας και ανάπτυξης.
Ο ΚΑ θεωρούν ότι «δημοσιεύματα, που προβάλλουν με πρωτοσέλιδους τίτλους την εταιρεία να πραγματοποιεί δήθεν την τελευταία πτήση τους ή που εμπερικλείουν παραπλανητικές εκτιμήσεις και ανακριβείς πληροφορίες δημιουργούν στην κοινή γνώμη σύγχυση με πολύ αρνητικό αντίκτυπο».

«Τέτοιες αναφορές», προστίθεται, «ενσπείρουν αμφιβολίες ανάμεσα στο επιβατικό κοινό, πλήττοντας ανεπανόρθωτα το εμπορικό προφίλ της Εταιρείας σε μια πολύ κρίσιμη καμπή. Οι ΚΑ με επίσημες ανακοινώσεις τους, αλλά και με πολύ τακτικές δηλώσεις και παρεμβάσεις του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου τους Τώνη Αντωνίου στα ΜΜΕ, προβαίνουν σε υπεύθυνη ενημέρωση, σκιαγραφώντας με απόλυτη διαφάνεια τα τεκταινόμενα και ό,τι έχει σχέση με το παρόν και το μέλλον των ΚΑ».
Καταληκτικά, προσθέτουν ότι «ουδέποτε έχει αποκρυφτεί οτιδήποτε από οποιονδήποτε και είναι γι αυτό που απευθύνεται έκκληση προς τους λειτουργούς έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων μαζικής ενημέρωσης να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο, με τον οποίο προσεγγίζουν τις ΚΑ, καθότι κάθε υπερβολή και ανακρίβεια υπονομεύει, αντί να στηρίζει, τις προσπάθειες για έξοδο τους από την κρίση».

Check Also

Αβέρωφ: Δεν υπάρχει πιο ισχυρό αντίδοτο στις δυσκολίες που έρχονται από το να έχεις μια δυνατή οικονομία

Αβέρωφ: Επειδή έρχονται δύσκολα για τον τόπο μας, έρχονται δύσκολα για την παγκόσμια και την …

Επίσημη επίσκεψη Κασουλίδη στο Κατάρ – Θα διαβιβάσει γραπτό μήνυμα του Προέδρου Αναστασιάδη

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης αναχωρεί σήμερα για τη Ντόχα του Κατάρ, όπου θα …