Νέα 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη

Την προκήρυξη νέας 48ωρης Απεργίας κατά των απολύσεων και της εφαρμογής του μέτρου της διαθεσιμότητας, για την ερχόμενη Τρίτη 24 και Τέταρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013, αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ.

Η ΑΔΕΔΥ βρίσκεται σε συνεννόηση με τη ΓΣΕΕ για την μετατροπή της Τρίτης σε γενική απεργία, ενώ τα συνδικάτα του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη κοινό συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 10.30 το πρωί.

Η ΓΣΕΕ αναμένεται να λάβει οριστικές αποφάσεις κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, στις 11 το πρωί της Δευτέρας.

Εξάλλου, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα τα συνδικάτα θα πραγματοποιήσουν αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013, θα συνεδριάσει η ΕΕ της ΑΔΕΔΥ, από κοινού με τα προεδρεία των Ομοσπονδιών Μελών της, για να εκτιμηθούν οι εξελίξεις, και να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

Σε νέες 48ωρες κυλιόμενες απεργίες προχωρούν από αύριο και οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ στο μέτωπο της Παιδείας, διήμερη απεργιακή κινητοποίηση για την Δευτέρα και Τρίτη έχουν προκηρύξει οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης.

 

Check Also

Tο Αμπντουλχαμίντ Χαν στον κόλπο της Αττάλειας

Συνεχίζει να διατηρεί η Τουρκία την ένταση και την ακραία ρητορική για το θέμα της …

Ελλάδα: Με εισαγγελική εντολή απαγορεύεται στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει την Κιβωτό του Κόσμου

Την ώρα που οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έχουν στα χέρια τους τη δεύτερη …