Μύκονος: Άγριος ξυλοδαρμός Ρώσου επιχειρηματία… (Video)

Για ασήμαντη αφορμή, ο γιος Ρώσου επιχειρηματία, γρονθοκοπεί ‘Ελληνα θαμώνα σε μπαρ στη Μύκονο. Έκανε τη λάθος κίνηση, αφού η ανταπάντηση ήταν άμεση, καθώς δέχθηκε καταιγισμό από γροθιές…

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που έφερε στην δημοσιότητα το protothema.gr που προήλθε από τις κάμερες ασφαλείας του μπαρ, η σύρραξη έγινε όταν δύο επιχειρηματίες, Ρώσος και Έλληνας λογομάχησαν επειδή τα τραπέζια τους απείχαν λίγα εκατοστά το ένα από το άλλο με αποτέλεσμα να δημιουργείται συνωστισμός.

Μέσα από τη λογομαχία για να κερδηθούν κάποια εκατοστά “άνεσης” στο χώρο, ο Ρώσος, γρονθοκοπεί πρώτος τον Έλληνα ο οποίος απαντάει άμεσα με απανωτά χτυπήματα, ενώ συμβάλλει στον ξυλοδαρμό του Ρώσου και η υπόλοιπη παρέα του προκληθέντα ‘Ελληνα..

Ο Ρώσος πέφτει στο έδαφος και απέφυγε τα πολύ χειρότερα, χάρη στη βοήθειά του σωματοφύλακά του Νίκου Αραβαντινού, που κατόρθωσε τελικά να τον αποσπάσει.

Ο Αραβαντινός μπαίνει ασπίδα προστασίας μπροστά από το Ρώσο πελάτη του και παρόλο που δέχεται απανωτά χτυπήματα, καταφέρνει να τον οδηγήσει έξω από το μαγαζί.

Check Also

Ελλάδα – Φωκίδα: Άνθισε το Ακάνθινο Στεφάνι του Εσταυρωμένου (Video)

Share Twitter Την ημέρα της Απόδοσης της εορτής του Πάσχα, βρήκαν το Ακάνθινο Στεφάνι ανθισμένο …

Βραζιλία: Έφηβος με κινητικά προβλήματα έκανε ληστεία κρατώντας το όπλο με τα πόδια (Video)

Share Twitter Ο νεαρός ήταν παράλυτος και κουφός και προσπάθησε να κάνει την ληστεία κρατώντας …