Τι επιθυμεί η κάθε γυναίκα στο σεξ… ανάλογα με το ζώδιο της!

Κι όμως, τα άστρα παίζουν ρόλο και στις σεξουαλικές προτιμήσεις των ανθρώπων. Άλλο είναι το αγαπημένο ερωτικό παιχνίδι του Ζυγού και οπωσδήποτε άλλο του Τοξότη. Με άλλα πράγματα στο κρεβάτι περνάει καλά ο Δίδυμος και άλλα αρέσουν στον Υδροχόο. Ποιά είναι λοιπόν η αγαπημένη σεξουαλική πρακτική του κάθε ζωδίου;

Κριός: Η βαθιά παραδοσιακή Κριός προτιμά το σεξ και συγκεκριμένα την ιεραποστολική στάση. Δώστης αγάπη, κάντης έρωτα και πάρτης την ψυχή. Φώτα χαμηλωμένα, μουσική και ρομαντισμός είναι η ιδανική κατάσταση που κάνει τη διαφορά στο μυαλό της και το σώμα της.

Ταύρος: Η συντηρητική Ταύρος στο τσακίρ κέφι αναλαμβάνει πρωτοβουλία να πάρει τον οργασμό της στα χέρια της και γίνεται cow girl. Κοινώς, ανεβαίνει πάνω στον εραστή της και χειρίζεται τις σεξουαλικές κινήσεις προς όφελός της.

Δίδυμος: Στη Δίδυμο αρέσει το στοματικό σεξ. Είναι από τις γυναίκες που απολαμβάνουν να προσφέρουν στοματικό στους συντρόφους της, δεν το κάνουν αγγαρεία και είναι ευρηματικές και πραγματικά καλές σε αυτό.

Kαρκίνος: H Kαρκίνος είναι πάντα πολύ ερωτευμένη και γι αυτό ακολουθεί την καρδιά της και στο σεξ. Συνήθως της αρέσει πολύ να κάνει strip tease και lap dance στο σύντροφό της για να τον κάνει φωτοβολίδα.

Λέων: Η γυναίκα Λέων απολαμβάνει οτιδήποτε της κάνουν. Εκείνη να μην κάνει, αλλά να απολαμβάνει και όλα είναι καλά. Ακόμα πιο συγκεκριμένα της αρέσει πολύ το ερωτικό μασάζ. Θέλει να ξαπλώνει και να δέχεται αισθησιακές μαλάξεις από το σύντροφό της.

Παρθένος: Η Παρθένος είναι καλή στο hand job κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, επειδή οι άντρες δύσκολα θεωρούν ότι οι γυναίκες το κάνουν καλά και ειδικά καλύτερα από αυτούς. Η Παρθένος το κάνει καλύτερα από όλους.

Ζυγός: H Zυγός εάν η φύση ή η πλαστική χειρουργική την έχει προικίσει με μεγάλο στήθος, είναι πολύ ηδονική στο ισπανικό. Αν πάλι όχι μη την φοβάσαι τη Ζυγό If you wanna ride…

Σκορπιός: Στη γυναίκα Σκορπιό αρέσει το τρίο, είτε πρακτικά είτε θεωρητικά, αφού αυτό αποτελεί και την πιο συχνή σεξουαλική της φαντασίωση. Είναι μια γυναίκα που φαντασιώνεται να την ικανοποιούν δυο άντρες αλλά έχει και ομοφυλοφιλικές αναζητήσεις αφού δε θα έλεγε όχι και στο τρίο με δύο γυναίκες.

Τοξότης: Η Τοξότης τα δοκιμάζει όλα. Γιατί αν δε δοκιμάσει, πως θα απορρίψει. Επειδή λοιπόν τα έχει δοκιμάσει όλα, έχει καταλήξει πως το anal sex είναι η πρακτική που θα τη φέρει πάντα σε οργασμό ανεξάρτητα από τις ικανότητες και το μέγεθος του συντρόφου της.

Αιγόκερως: Το κορίτσι αυτό θέλει τον άντρα να έχει το πάνω χέρι και επιθυμεί να είναι το ερωτικό του παιχνίδι. Η Αιγόκερως στο κρεβάτι γίνεται εύθραυστη, ευάλωτη και επιθυμεί από τον άντρα να της επιβληθεί, γι αυτό και είναι επιρρεπής ως άλλη Anastasia Steele στις BDSM πρακτικές ως υποτακτική.

Υδροχόος: Στον αντίποδα της Αιγόκερου, η γυναίκα Yδροχόος επιθυμεί να επιβάλλεται στο κρεβάτι και γι αυτό οι περισσότερες γυναίκες αυτού του ζωδίου έχουν το ρόλο των Mistress επιβάλλονται και τιμωρούν τους άντρες στο σεξ.

Ιχθείς: Εδώ έχουμε μια γυναίκα η οποία αγαπά τα φετίχ. Η καθεμία έχει το δικό της. Κάποιες απολαμβάνουν την αίσθηση ότι κάποιος της κοιτά όταν κάνουν σεξ, κάποιες άλλες αγαπούν την ποδολαγνεία και μαθαίνουν την τεχνική του foot job, ενώ αντίστοιχα λατρεύουν να τους φιλούν τα πόδια.