Μυρσίνη Λοΐζου για τραπέζι στο Μαξίμου: Δεν φάγαμε κάτι, τσιμπήσαμε…

«Εκείνοι που μου ασκούν κριτική δεν είδαν ποτέ τη συγγνώμη μου» είπε, μιλώντας στο «Kontra», η Μυρσίνη Λοΐζου, αναφερόμενη σε tweet που είχε γράψει λέγοντας ότι «Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη»

Αναφορικά με το τραπέζι που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη βεράντα του Μεγάρου Μαξίμου, είπε: «πήγαμε, γνωριστήκαμε οι 16 πρώτοι και φάγαμε… κάτι τσιμπήσαμε, μετά δηλαδή έφαγα σπίτι μου».

Η κόρη του Μάνου Λοΐζου περιγράφοντας τον εαυτό της αναφέρει: «Μαγειρεύω, σκουπίζω. Είμαι γραφίστρια, κάνω εξώφυλλα, και έχω δουλέψει στις πωλήσεις εταιρείας web design. Ασχολήθηκα με τα πνευματικά δικαιώματα γιατί υπήρξε ένα τεράστιο σκάνδαλο. Κάπως έτσι βρήκα και ασχολήθηκα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με την πολιτική».

Για τους λόγους που πήρε την απόφαση να θέσει την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές είπε: «Την απόφαση την πήρα γρήγορα, αλλά την πιστεύω. Δεν το έχω μετανιώσει, παίρνω δύναμη και πείσμα από όσους με χτυπάνε. Αυτό με το οποίο θα ήθελα να ασχοληθώ στην ευρωβουλή είναι ο πολιτισμός. Δεν είναι ένα πράγμα, είναι χιλιάδες… Μέσα από τον πολιτισμό μπορούμε να χτυπήσουμε τον φασισμό.»

Δείτε τι ακριβώς είπε στην εκπομπή του “Kontra”:

Check Also

Πέτρος Κόκκαλης: «Ο κ. Μαρινάκης εκτός από ψεύτης είναι και αγράμματος και ανιστόρητος»

Share Twitter Ο Πέτρος Κόκκαλης απάντησε με σκληρό τρόπο στις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο …

Καλλονές σε τροχαία στα Β. Προάστεια, σαγηνεύουν πλούσιους κυρίους

Share Twitter Περίεργα και όμως αληθινά περιστατικά συμβαίνουν τα τελευταία δύο χρόνια, κυρίως στα Βόρεια …