Με έκτακτη πτήση επέστρεψα στην Κύπρο οι επιβάτες της Ryan Air

Αγκαλιές και φιλιά σκόρπισαν συγγενείς και φίλοι των επιβατών της πτήσης Ryan Air που έφτασαν χθες βράδυ στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου. Ανάμεσα στους επιβάτες και τα 13 εντεκάχρονα αγόρια της Ακαδημίας ποδοσφαίρου που μετείχε σε τουρνουά του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση.

Η έκτακτη πτήση της εταιρείας που μετέφερε τους επιβάτες που είχαν την περιπέτεια λόγω του περιστατικού που προκλήθηκε όταν επιβάτης προσπάθησε να εισέλθει στο πιλοτήριο, προσγειώθηκε στις 21:11 σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Hermes Aδάμο Ασπρή.

Στην πτήση επέστρεψαν οι 163 από τους 167 επιβάτες.

Στην Αθήνα για νοσηλεία, παρέμεινε και ο δράστης του επεισοδίου ο οποίος είναι Ελλαδίτης.

Τόσο τα παιδιά της Ακαδημίας ποδοσφαίρου όσο και οι ενήλικες επιβαίνοντες του αεροσκάφους δήλωσαν ότι τρομοκρατήθηκαν από το επεισόδιο αλλά νιώθουν ικανοποιημένοι που όλα πήγαν καλά και επέστρεψαν με ασφάλεια.

Εξάλλου ο Παναγιώτης Παναγιώτου ο επιβάτης που ακινητοποίησε τον ασθενή επιβάτη αφηγήθηκε με παραστατικό τρόπο τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο αεροσκάφος μετά την άφιξη του στο Αερολιμένα της Πάφου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο συγκεκριμένος επιβάτης που προκάλεσε το επεισόδιο ήταν μεγαλόσωμος και σε κατάσταση αμόκ.

Ακολούθως είπε, μετά την προσπάθεια του να εισέλθει στο πιλοτήριο συγκρατήθηκε με δυσκολία από τέσσερις επιβάτες στο δάπεδο του αεροσκάφους μέχρι την ώρα που το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά την εκτροπή πτήσης που πραγματοποίησε ο πιλότος λόγω του επεισοδίου και τον παρέδωσαν στις Ελληνικές αρχές.

Check Also

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον Βοηθό ΓΓ των ΗΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Βοηθό Γενικό …

Δεύτερη συνάντηση Καρογιάν – Χριστοδουλίδη – Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Δεύτερη συνάντηση Καρογιάν – Χριστοδουλίδη – Στο επίκεντρο το Κυπριακό Κυπριακό, ενέργεια, άμυνα και γεωπολιτικά …